Ruggero Pasquarelli: Počinje novo poglavlje mog života!

Čini se da Ruggero Pasquarelli ne pati mnogo nakon raskida skoro decenijske veze sa Candelariom Molfese. Mladi muzičar to makar ne pokazuje javno! On je u novom intervjuu govorio o nastavku svoje karijere, i još jednom izrazio želju da se maksimalno posveti muzici.

“Ja sam oduvek znao da želkim da postanem pevač i da me ljudi prepoznaju po muzici. Prethodnih godina bavio sam se glumom i srećan sam zbog svega što sam iskusio. Bio je to kao fakultet, spremio me je za ovaj momenat, spreman sam za ovo iskustvo”, priča on za argentinski Vos.

Ruggero je u prethodnom periodu predstavio nekoliko pesama, a sad ističe i kako je došlo vreme da objavi i album koji je zapravo završen! “Jedva čekam da ga čujete! Sigurno će izaći naredne godine. Radio sam na njemu mesecima i komponovao sam u karantinu. Album je kao slagalica, jer postoje različite teme i stilovi koji formiraju čitavu sliku.”

Ruggero ima pesmu pod nazivom “Dos extraños” (Dvoje stranaca), a naravno, čitavu javnost to jako asocira na odnos njega i njegove bivše devojke. Ruggero se ne plaši da govori na tu temu, ali isto tako ističe i da mu inspiracija nije bio raskid sa Cande. “Ova pesma je nastala pre raskida, tako da u njoj ne opisujem ono kroz šta sad prolazim. Naravno, svaka moja pesma govori o nečemu kroz šta sam prošao, ali ova pesma nije posvećena tome.”

Pročitajte još  Ruggero Pasquarelli predstavlja pesmu i spot "Apenas son las 12"!

Ruggero ističe da su mu Shawn Mendes i Harry Styles bili najveće inspiracije, ali da isto tako ne može da zaboravi na legendarnog Michaela Jacksona. “Ipak, ja slušam sve, a trudim se da slušam i muziku koja mi se ne dopada. To mi je jako važno dok tražim svoj zvuk, da znam i šta ne želim”, objašnjava on. Ruggero kaže i da je optimista, odnosno kako se nada da će album uspeti da promoviše i uživo, iako se sprema i na mogućnost da to neće biti moguće.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ruggero Pasquarelli

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.