Ruggero i Cande: Više ne znamo šta da vam snimamo!

Candelaria Molfese i Ruggero Pasquarelli upoznali su se još na snimanju tinejdžerske serije “Violetta”, koja se davala na Disney kanalu i bila pravi hit 2012. godine. Par je ubrzo nakon što su se upoznali počeo i da izlazi, a sada, šest godina kasnije, oni zajedno sarađuju na Disneyevom filmskom ostvarenju “Unidos”, gde pozajmljuju glasove. Oni su nedavno dali ekskluzivni intervju u kome govore o svojim planovima za budućnost, kao i o smeru njihove karijere kao youtube zvezde.

“Dugo sam čekao mogućnost da glumim ovu vrstu lika”, oduševljeno kaže Ruggero Paskuarelli u razgovoru za Teleshow o svojoj ulozi u “Unidosu”, novom animiranom filmu iz Disney/Pixar produkcije. „Oduševljeni smo šansom i živimo u ovom izazovu, a to je dati glas za crtani“, dodaje Cande Molfese. Kako kažu, odlično ih je savetovao glasovni trener i režiser filma koji su ih pratili u tom procesu, budući da su novajlije u sinhronizaciji. Verujemo da su se ove glumačke zvezde odlično snašle, bez obzira na to što im je ovo prvi put u ovakvoj vrsti glume.

O svom radu kao youtube duo “Ruggelaria” rekli su pokoju rel, i posebno istakli da nekad zaista nemaju ideja za snimanje i da je proces smišljanja ideja za video zaista iscrpan – nekad im ponestane ideja, izazova i različitih tema za videe, pa ohrabruju fanove da kada im nešto padne na pamet obavezno podele u komentarima – možda baš njihovu ideju iskoriste. Ruggelaria inače ima skoro dva miliona subscribera, a na kanalu nije bilo novih videa oko godinu dana, pa su fanovi počeli da se pitaju gde je par nesto i zašto više ne postavljaju videe. Kanal je bio aktivan oko 3 godine, sa raznim zanimljivim challengeima, vlogovima i boljim uvidom u život slavnog para. “Unidos” je inače počeo da se daje i u našim bioskopima pod imenom “Napred”, a Famoza je nedavno nekoliko srećnika iznenadila besplatnim kartama!

Pročitajte još  Candelaria Molfese dobija neviđene uvrede zbog veze sa Ruggerom Pasquarellijem

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.