Ručni rad: Pogledajte šta su RM i J-Hope napravili u obraćanju fandomu!

Najpoznatiji K-pop bend na svetu, BTS, kao i ostatak sveta, ne može da drži koncerte i fizički se druži sa svojim fanovima, tako da su i oni primorani na to da ostanu kod kuće i onlajn se druže sa armijom obožavatelja. I oni često govore da ništa ne može da zameni atmosferu kada su fanovi uživo sa njima, ali to ih ne sprečava da bar nekako nadoknade atmosferu snimajući Livestreame za YouTube, koje je započeo RM, a sad planiraju da se uključe svi!

Da podsetimo, RM je svoje živo uključenje imao sredinom aprila, kada je zapravo i započet ovaj koncept snimanja, a sledeći koji se javio je Suga čiji vlog možete videti ovde.

RM je očigledno najzainteresovaniji da snima za fandom, tako da sad imamo i novi njegov video, koji je snimio u društvu kolege J-Hopea! Njih dvojica su napravili pre svega kreativnu sesiju jer su ovo uključenje od 45 minuta posvetili ručnom radu, pravljenju svetlećeg štapića koji zovu i „Army Bomb“. Momci su čak 45 minuta uz opušten razgovor sklapali ove štapiće, a rezultat je bio više nego uspešan!

RM i J-Hope uspeli su da naprave jako lepe ukrase, i dok je jedan od njih stavio fokus na nijanse prirode, drugi je zalepio ljubičaste cvetiće i leptira u istoj boji! Kreativan ručni rad pomalo kao da je izašao iz mode ali ako ste vešti u rukama, možete sebi napraviti neke baš lepe stvari poput ovih.

Pročitajte još  Ovo je njihov recept: BTS su ovako naučili engleski!

Osim što su dva momka iz BTS-a napravila za Army ovo iznenađenje, pravi šok je nastao pred sam kraj videa, kada im se pridružio Jungkook, najmlađi član benda! On nije radio Live za fandom oko deset meseci, tako da je ovo bilo jako prijatno iznenađenje za sve. Uživajte u gledanju!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Latest posts by Valentina Krstić (see all)

Pročitajte još  Imamo link: Gledajte uživo nastup BTS na Melon Music Awards!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.