Rowan o optužbama da mrzi Sabrinu: “Plačem već pola sata, zar sam ovo zaslužila?”

Co544IBVMAAaw1v

Ovih dana traje potpuna neizvesnost da li će se serije “Girl Meets World” nastaviti a internetom su počele da kruže priče koje svu krivicu svaljuju na leđa Rowan Blanchard!

Kako stoji u jednoj od poruka, Rowan mrzi Sabrinu, naziva je debelom, ismeva je što ne može da stane u određene kostime i ismeva njen ljubavni život. “Rowan je prava noćna mora. Ona je bolesno ljubomorna na Sabrinu i pravo je derište”, piše između ostalog.

Rowan su takve i slične reči jako pogodile, pogotovo što ona često ističe koliko voli Sab koja joj je čak i posvetila pesmu “Seamless” na svom prvom albumu. U vrlo emotivnoj poruci, mlada glumica se obratila javnosti rečima, “Upravo sam završila snimanje a onda sam obaveštena o užasnim glasnima koja se šire o meni i ostatku ekipe. Ovakve stvari obično ne komentarišem ali u poslednjih pola sata samo plačem, zbunjena sam zašto neko pokušava da uništi život nekog koga ne poznajue. Ništa od toga nije istina ali to ne znači da ne boli. Poslednji dan snimanja treće sezone je danas i sad sam pod još većim stresom zbog glasina. Nikad ne bih glumila prijateljstvo, muka mi je od pomisli na to. Ja i ekipa se volimo i svima nam je teško jer nam je ovo možda poslednja nedelja. Grlimo se i podsećamo jedni druge koliko se volimo. Uvek ćemo se voleti. Ima da obrišem Twitter sa telefona”

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Ne znam šta se dešava": Rowan i Sabrina zbunjene, Disney ukinuo "Girl Meets World"?

4 thoughts on “Rowan o optužbama da mrzi Sabrinu: “Plačem već pola sata, zar sam ovo zaslužila?”

  1. Jao videla sam ovo… strašno. Koliko ja znam, ove glasine je započela jedna devojka sa tublra myotpkissedhowbouturs. Iskreno, ništa iznenađujuće što se nje tiče. Devojka stalno vređa one koji ne "shipuju" Rucas (Riley i Lucas iz Girl Meets World) i veoma je bezobrazna. Nekoliko puta me je napadala na tumblru i često se raspravljam s njom zato što govori da je Sabrina rasista i šta sve ne. Najveća fora ovde je što ta devojčica obožava Rowan a mrzi Sabrinu. Ona je ovime pokušavala da uvredi Sabrinu, a nije shvatala da će ovime povrediti i Rowan. Ne razumem zašto mora da voli jednu, a mrzi drugu. One su drugarice. Ja njih obe obožavam i baš mi je krivo što je Rowan povređena. Mada, ona ima 14 godina, tako da… Šta reći?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.