Rosé (BLACKPINK) pročitala i odgovorila na pitanje devojke iz Srbije!!!

Nije nikakav šok da je u našem regionu K-pop duboko ukorenjen – svi znamo u okolini prijatelje i poznanike koji obožavaju ove grupe, naročito BLACKPINK. Fanovi K-popa strastveniji su nego što je to uobičajeno, i tako uspevaju da stignu do uspeha i da ih zvezde iz tog dela sveta stvarno primete. Jednu devojku iz Srbije primetila je ni manje ni više nego megazvezda Rosé uz BLACKPINK!

Naime, Rosé je u martu konačno dočekala svoj solo album “-R-” sa dve pesme, “Gone” i “On the Ground“. Druga pesma već je dobila svoj spot, a već za koji dan gledaćemo i “Gone” video. Sve ovo dobar je razlog da Rosé promoviše sebe i svoj rad na važnim platformama koje su svetski poznate, pa je ona za britanski MTV uradila presladak video u kom čita lepa pisma od svog fandoma.

Pevačica je pred kraj video došla do za nas najvažnijeg dela – pročitala je pisamce Anđele iz Srbije! “Sestro, da li ćemo videti crnokosu Rosé ove ili sledeće godine?” napisala je Anđela, a Rosie se jako dopalo pitanje! “Jako bih volela to da probam, stvarno, i mislim da hoću, ali ne još, trenutno uživam kao plavuša” odgovorila je pevačica.

Da sve bude još bolje, ovo pitanje je u fandomu stvarno omiljeno, i u komentarima svi hvale upravo srpsko pitanje: “Ko god da je pitao Rosé da li će se ofarbati u crno je legenda” pišu ljudi u komentarima ispod videa! Pevačica je inače i devojka koja se najčešće farba u BLACKPINK i najviše voli da eksperimentiše sa kosom, tako da je Anđela znala šta da pita!

Pročitajte još  Famoza koncertna anketa počinje u nedelju, koje zvezde želite na listi?

Kompletan video možete pogledati ovde – kratak je a sigurni smo da će vam izmamiti osmeh na lice! Deo na kom Rosé pominje našu Anđelu je na 6:40 minutu. Zanimljiva pisamca osim našeg su i ispovest devojke koja je otišla u inostranstvo na studije i kako joj je Rosé dala snagu, a Melburn čezne za Rosé da se vrati i u svoju domovinu na nekoj turneji. Mi se nadamo da ćemo je takođe videti uskoro!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Rosé

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Rosé (BLACKPINK) pročitala i odgovorila na pitanje devojke iz Srbije!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.