Novi intervju: Rosé (BLACKPINK) govorila o nastupu na Coachelli, ciljevima i važnosti vere u sebe!

Rosé, članica grupe BLACKPINK, ukrasila je naslovnu stranu časopisa GQ Korea, a u propratnom intervjuu, govorila je o Coachelli, svojim ciljevima i važnosti vere u sebe!

Na pitanje da li je umorna od svih putovanja i nastupa, pevačica je jednostavno odgovorila: „Ne, zabavno je. Jer, ovo je posao koji volim.” Ona je objasnila kako joj fanovi magično daju snagu čak i kada je umorna: „Blinks su takvi. Kao magija. Oni su kao pokloni. Magični pokloni.” Prošlog meseca, Rosé je proslavila dve godine od svog prvog solo albuma „R”. O tome kako želi da se album pamti, pevačica je rekla: „Pošto je to bio moj prvi singl album, značenje albuma, energija koju sam ulila u njega i ljubav koju sam dobila, sve to ostaje kao posebna i dragocena uspomena. Čak i nakon što prođe mnogo vremena, mislim da neće moći da izbledi.”

Pošto je ovaj intervju održan pre nedavne serije koncerata BLACKPINK na Coachelli, intervjuer je čestitao pevačici na ovom uspehu, a ona mu je odgovorila: „Hvala. Zaista mislim da je ovo san. Kada sam prvi put čula vest, ostala sam bez reči. Bila sam tako šokirana. Za nas je to bio trenutak poput filma. Nisam mogla ni da se usudim da zamislim da budemo hedlajneri. Bila sam samo srećna što sam učestvovala na Coachelli i stajala na sceni.” Sada kada je Rosé ostvarila još jedan san, otkrila je i koje ciljeve bi želela da dostigne: „Hm, ne znam da li je ovo pravi odgovor. Marljivo sam trčala ka svom snu, ali još nešto tražim.” Podelila je da želi malo prostora za sebe i objasnila da je njeno trenutno rešenje za to da bude ljubaznija prema sebi. Ona je potvrdila da je bila prilično stroga prema sebi i objasnila: „Ja sam tip koji ide do kraja. Ne volim da ostavljam stvari dvosmislenim. Trudim se dok ne budem zadovoljna. Mislim da sam uvek bila zadovoljna kad god sam otišla do kraja.”

Pročitajte još  Fanovi odbranili Rosé (BLACKPINK) zbog odgovora na pitanje o pravima homoseksualaca!

O tome zašto je doživela ovu promenu načina razmišljanja, pevačica je prokomentarisala: „U prošlosti sam želela da budem nervoznija. Bila sam sigurna da bih mnogo toga propustila da nisam nervoznija. Mislim da su iz toga proizašle nove stvari, poput inspiracije i ideja. Bilo je zanimljivo. Ove promene. Čak i ako ovo nije nužno odgovor, definitivno postoji nešto što se može dobiti u procesu pronalaženja odgovora. Ali takođe ne mislim da stvari mogu poći naopako. Sve dok poznajem sebe.” Razrađujući svoje poverenje u sebe, Rosé je rekla: „I ja se ponekad uplašim. Ali, mislim da su rezultati uvek bili dobri kada sam verovala u  sebe. Ako to nastavite da radite, takođe ćete saznati da ste neko ko može da postigne više nego što mislite. Ako neko okleva pred nekom vrstom početka, želim ovo da podelim sa njima. Verujte u sebe. Tada ništa neće poći po zlu.”

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.