Rođendanski poklon od Britney za Sel: Hoću da snimim duet sa tobom!

cJlIE1DQ4W5HskPdJw9p_britney-selena-genius-bw

Prvi koncert na koji je Selena Gomez otišla bio je nastup Britney Spears a današnja rođendanka od tad Britney vidi kao svog idola. I baš danas, Brit joj je poručila kako je vreme da snime duet!

Sel je na svom Snapchatu poručila fandomu kako je praktično sarađivala sa Britney jer su njih dve bile među brojnim zvezdama koje su pevale na humanitarnom singlu “Hands”. Video je kasnije dospeo na Twittere nekih Selenatora a Britney je to videla pa je poručila, “Da, tehnički smo snimile duet. Međutim, kad ćemo da snimim pravi duet Selena?”

Selenin odgovor još se čeka ali nemojte uopšte sumnjati da će ga biti i da će njih dve zaista pokušati da što pre zakažu saradnju! S obzirom da i Britney i Selena snimaju nove albume, možda je idealna prilika upravo sad! Inače, malo je poznato da je Selenina pesma “Whiplash” u stvari trebalo da bude na Britneyenom albumu “Circus”!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Maša nam je spremila kviz o Sel Go!

2 thoughts on “Rođendanski poklon od Britney za Sel: Hoću da snimim duet sa tobom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.