Remiksuje reči: Naučite fraze koje se upotrebljavaju u Argentini sa Tini Stoessel!

Martina u novom videu na svom kanalu ima jednu zanimljivu temu – „Tiniccionario“ ili „Tinin rečnik“ je ideja koja joj je došla zahvaljujući njenim roditeljima koji uvek kažu da ona sama izmišlja nove reči, a za ljude iz Argentine generalno svi govore da imaju specifične fraze!

Tini će se potruditi da vam u videu objasni zanimljive reči koje su karakteristične za njen kraj – koliko god ih i ona razume, jer izgleda kao da postoje sintagme sa kojima se i ona sama muči! Tako možete saznati da „Mamadera!“ znači „Kako si lepa!“ ili bar tako oni upotrebljavaju tu reč – „Ne pitajte me za tačno značenje, pojma nemam!“ veselo će Tini.

„Tranca Palanca“ je jedna od Tininih omiljenih fraza a znači „Smiri se, biće to u redu“ ali kaže da se kod nje više upotrebljava kao „Tranca Naranja“ jer voli da jede pomorandže! Uživajte u videu i javite nam šta je vama bilo najzanimljivije.

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Tini na prevaru izgubila MTV EMA nagradu, tužba u najavi!

24 thoughts on “Remiksuje reči: Naučite fraze koje se upotrebljavaju u Argentini sa Tini Stoessel!

  1. Stigli su! Sređuje se spisak i on mora biti gotov tokom naredne nedelje. Takođe, do kraja avgusta imaćemo i neke retke CD-ove!

 1. Dajte, ne morate pisati o svakom Tininom videu! Ako neko hoće da gleda njene videe, već je pretplaćen na njen kanal. Bez uvrede, ali za druge (možda i bitnije) stvari znate kasniti sedmicu!! Sorry ak vam smeta mišljenje ali svatko ima pravo glasa!
  #NoHate
  #MojeMišljenje
  #NeVrijeđamOvimNikog

   1. Nije zato što si Karolista i ne voliš Tini? 🙂 Ako ti je za utehu, zbog vesti o Tini nismo nekog zapostavili. O Tini svakako baš malo pišemo ovih dana, na odmoru je.

    1. Slažem sa Famozo ❤. Karolisti ako imate neki problem zašto ulazite uopšte na ovu vest? Ovo je na stranici posvećeno Tini, i ovo je za Tiniste i ostale koji vole Tini. Objavljuju nekad i vesti o Karol koje uopšte nisu bitne toliko, pa ja ne ulazim niti komentarišem jer me ne zanima.

     1. Oni bi samo da se objavljuju vjesti o Karol ako vas ne zanima nemojte ulazit

     2. Svaku si vijest komentarisala tako da cuti i ako mozete ulaziti na vijesti o Karol ili SL mozemo i mi o Tini i Violetti sa punim pravom.

     3. Da ali ako te ne zanima nemoj ni ulaziti draga moja.Vidi se da imas 7 godina i molim te ne ulazi dete u svađu sa mnom starija sam od tb ??

     4. Ulazite ko vam brani, ali Famoza može da objavljuje kad izadje svaki Tinin video. Jer je ovo stranica o Tini, i ovo je za Tiniste, i nas Tiniste zanima, i Famoza ako hoće može da objavi i šta Tini jede. Jer je ponavljam, stranica o Tini. I naravno da će se objavljivati vesti o njoj.

     5. Ovo je stranica o njoj. Ovo je Martina Stoessel i Famoza.net. Isto kao što ima Justin Bieber i Famoza.net, itd…

  1. Pogledala sam sad, Karol ima video sa hashtagom #ElDiccionarioDeKarol ali ne verujem da je Martina skrolovala da nađe kod nje inspiraciju zaista 🙂

    1. Ćuti molim te Karolin video #ElDiccionarioDeKarol je izašao 6.5.2017. tako da se prvo informiši pre nego što pišeš ovakve gluposti !

     1. A za #50CosasSobreMi ? Znate reći kad Karolin video izađe "poslije" a ne znate kada Tinin video izađe poslije Karolinog

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.