Remiksuje reči: Naučite fraze koje se upotrebljavaju u Argentini sa Tini Stoessel!

Martina u novom videu na svom kanalu ima jednu zanimljivu temu – „Tiniccionario“ ili „Tinin rečnik“ je ideja koja joj je došla zahvaljujući njenim roditeljima koji uvek kažu da ona sama izmišlja nove reči, a za ljude iz Argentine generalno svi govore da imaju specifične fraze!

Tini će se potruditi da vam u videu objasni zanimljive reči koje su karakteristične za njen kraj – koliko god ih i ona razume, jer izgleda kao da postoje sintagme sa kojima se i ona sama muči! Tako možete saznati da „Mamadera!“ znači „Kako si lepa!“ ili bar tako oni upotrebljavaju tu reč – „Ne pitajte me za tačno značenje, pojma nemam!“ veselo će Tini.

„Tranca Palanca“ je jedna od Tininih omiljenih fraza a znači „Smiri se, biće to u redu“ ali kaže da se kod nje više upotrebljava kao „Tranca Naranja“ jer voli da jede pomorandže! Uživajte u videu i javite nam šta je vama bilo najzanimljivije.

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Ludnica: Jorge, Tini i Mechi na premijeri u Madridu!

24 thoughts on “Remiksuje reči: Naučite fraze koje se upotrebljavaju u Argentini sa Tini Stoessel!

  1. Stigli su! Sređuje se spisak i on mora biti gotov tokom naredne nedelje. Takođe, do kraja avgusta imaćemo i neke retke CD-ove!

 1. Dajte, ne morate pisati o svakom Tininom videu! Ako neko hoće da gleda njene videe, već je pretplaćen na njen kanal. Bez uvrede, ali za druge (možda i bitnije) stvari znate kasniti sedmicu!! Sorry ak vam smeta mišljenje ali svatko ima pravo glasa!
  #NoHate
  #MojeMišljenje
  #NeVrijeđamOvimNikog

   1. Nije zato što si Karolista i ne voliš Tini? 🙂 Ako ti je za utehu, zbog vesti o Tini nismo nekog zapostavili. O Tini svakako baš malo pišemo ovih dana, na odmoru je.

    1. Slažem sa Famozo ❤. Karolisti ako imate neki problem zašto ulazite uopšte na ovu vest? Ovo je na stranici posvećeno Tini, i ovo je za Tiniste i ostale koji vole Tini. Objavljuju nekad i vesti o Karol koje uopšte nisu bitne toliko, pa ja ne ulazim niti komentarišem jer me ne zanima.

     1. Oni bi samo da se objavljuju vjesti o Karol ako vas ne zanima nemojte ulazit

     2. Svaku si vijest komentarisala tako da cuti i ako mozete ulaziti na vijesti o Karol ili SL mozemo i mi o Tini i Violetti sa punim pravom.

     3. Da ali ako te ne zanima nemoj ni ulaziti draga moja.Vidi se da imas 7 godina i molim te ne ulazi dete u svađu sa mnom starija sam od tb ??

     4. Ulazite ko vam brani, ali Famoza može da objavljuje kad izadje svaki Tinin video. Jer je ovo stranica o Tini, i ovo je za Tiniste, i nas Tiniste zanima, i Famoza ako hoće može da objavi i šta Tini jede. Jer je ponavljam, stranica o Tini. I naravno da će se objavljivati vesti o njoj.

     5. Ovo je stranica o njoj. Ovo je Martina Stoessel i Famoza.net. Isto kao što ima Justin Bieber i Famoza.net, itd…

  1. Pogledala sam sad, Karol ima video sa hashtagom #ElDiccionarioDeKarol ali ne verujem da je Martina skrolovala da nađe kod nje inspiraciju zaista 🙂

    1. Ćuti molim te Karolin video #ElDiccionarioDeKarol je izašao 6.5.2017. tako da se prvo informiši pre nego što pišeš ovakve gluposti !

     1. A za #50CosasSobreMi ? Znate reći kad Karolin video izađe "poslije" a ne znate kada Tinin video izađe poslije Karolinog

 2. Kako zanimljive fraze pogotova ovo Tranca Palaca hahaha…. Ovaj video je odlican!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.