Recite im sad: Marcus i Martinus vas pitaju gde želite da dođu!

Pre nekoliko dana pisali smo vam o šta mislimo o spamovanju poziva da Marcus i Martinus posete zemlje u kojima živimo, a sad vas oni bukvalno pozivaju da radite baš to! Momci su objavili novu fotku na Instagramu gde ih vidimo kao vežbaju, a sve prati pitanje, “Gde želite da dođemo ove godine?”

Ono što se nama najiskrenije čini jeste da momci i njihov tim još uvek nemaju planove, pa im ovakve stvari pokazuju iz kojih zemalja dolazi najveće interesovanje. To znači da je ovo idealna prilika da u komentaru objave koju vidite ispod jasno napišete gde želite da oni dođu, s tim što naravno savetujemo da navedete ime svoje države, a ne grad. Isto tako, ne vređajte druge koji se isto tako bore, već se potrudite za svoju zemlju!

Marcus i Martinus ove godine posetiće samo nekoliko zemalja, tako da svi imamo nekoliko šanse, a pre svega zemlje koje su oni već posećivali i gde znaju da imaju publike. Iako nam stvarnost nije naklonjena jer su naša tržišta veoma siromašna, momci su vam već bezbroj puta pokazali koliko vas vole, tako ad je sve moguće!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Recite im sad: Marcus i Martinus vas pitaju gde želite da dođu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.