Recept 1D: I Taylor Swift na pauzi, neće biti novog albuma ni turneje u skorije vreme!

taylor-swift-299638

Taylor Swift će u decembru završiti svoju vrlo napornu “1989” svetsku turneju u okviru koje je provela sedam meseci na putu a nakon toga, očekujte totalno zatišje!

taylor-swift-299639

Taylor je ove godine stalno u medijima i njen svaki korak pažljivo se prati pa je muzičarka ubeđena da je ljudima već dosta nje. “Mislim da moram napraviti pauzu. Ljudima je možda potreban odmor. Družiću se s prijateljima. Pisaću novu muziku. Možda je i neću pisati. Ne znam”, priča ona u editorijalu za magazin NME (da, onaj NME koji je Harryja Stylesa dva puta proglasio najgorom osobom na svetu). Ovo očigledno znači da će Taylor Swift u najboljem slučaju možda tek krajem sledeće godine predstaviti novi album i onda u 2017. ponovo obilaziti svet!

taylor-swift-299640

Tay ističe kako je najsrećnija što i pored svega uspeva da ostane mentalno zdrava. “Ako dozvolite da ste stalno nervozni zbog toga što svi čekaju vašu grešku, onda ste gotovi. Često zovem mamu i onda drugo pričamo, samo da bih se podsetila svih divnih stvari koje su mi bitne.”

Autor: Famoza.net
FOTO: NME

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tim Taylor Swift odgovara na optužbe da je Taylor ukrala tekst za „Shake It Off“: Ove reči se svuda provlače, oni samo žele brdo novca!

One thought on “Recept 1D: I Taylor Swift na pauzi, neće biti novog albuma ni turneje u skorije vreme!

  1. Nismo nista drugo ni ocekivali. 🙂 Taylor je odavno objasnila da ce novu muziku izdavati svake druge godine kako bi imala godinu dana za odmor od turneje i pisanje tekstova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.