Različita mišljenja: G. Hannelius i Rowan Blanchard se posvađale oko politike!

12424805_1667174956832487_2023098558_n

U Americi uveliko traje kampanja za predsednika koji će zameniti Baracka Obamu a to očigledno jako zanima i dve Disneyeve zvezde koje se ne plaše da sukobe stavove!

Rowan je tako na svom Instagramu objavila fotku na kojoj ponosno nosi majicu kandidata Bernieja Sandersa a G. je to toliko iznerviralo da joj je na Tviteru poslala poruku: “Ti si za Bernija? Kakva si ti feministkinja – mislila sam da podržavaš našu devojku, Hillary Clinton!?”. G. je svoj komentar brzo obrisala ali ga je Rowan pre toga očigledno primetila pa je to prokomentarisala rečima: “Taman sam se ulogovala na Tviter a već je vremena da idem.”

Ko je u pravu najbolje je objasnila jedna devojka koja je umesto Rowan odgovorila G. rečima: “Ćao G! Ja bih samo da te podsetim da biti feminista ne znači da moraš biti na strani svog pola”. I zaista je tako – čitava ideja feminizma nije da su žene bolje od muškaraca već samo da ljude cenimo po tome koliko vrede a ne kog su pola.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Rowan Blanchard

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Rowan o optužbama da mrzi Sabrinu: "Plačem već pola sata, zar sam ovo zaslužila?"

2 thoughts on “Različita mišljenja: G. Hannelius i Rowan Blanchard se posvađale oko politike!

  1. Hahaah G je bas glupa,feminizam znaci da zene imaju ista prava kao muskarci,a ne veca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.