Razgovor u stihovima: Demika savršeno imitira pevanje hitova Tay, Sel i drugih zvezda!

Demi Lovato je rođena komičarka! Pevačica je gostovala u šou Jimmyja Fallona sa kojim je snimila više skečeva a čini se da jako uživa u tome što možemo videti i po segmentu šoua koji se zove “Lip-Sync Conversation”.

U njemu Jimmy i njegovi slavni gosti razgovaraju koristeći stihove iz raznih hitova što daje vrlo smešne rezultate! Demi se odlično snalazi u svemu pa je odlično izimitirala da peva “It Ain’t Me” Selene Gomez ili “Look What You Made Me Do” Taylor Swift a mesta je bilo i za pesme Harryja Stylesa, Nialla Horana pa čak i Demikin “Sorry Not Sorry”!

Čini se da sve ide na ruku Demi a kao što možemo videti na YouTubeu, komentari na ovaj video su izuzetno pozitivni, od onih koje sve podseća na “Sonny with a Chance” do drugih koji su samo srećni što je Demi još jednom pokazala da nije u sukobu sa Selenom pa da bi se veliko prijateljstvo moglo obnoviti jednog dana. Pogledajte kako to izgleda!

https://youtu.be/1kVLpFilePw

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kakva ekipa! Demi Lovato, Avril Lavigne i Ashley Tisdale snimile pesmu!

2 thoughts on “Razgovor u stihovima: Demika savršeno imitira pevanje hitova Tay, Sel i drugih zvezda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.