Raspust: BTS ide na dvomesečnu pauzu, ali još ćemo ih viđati!

Svaki član BTS Army verovatno bi gledao momke svakog dana, ali isto tako verujemo i da su oni srećni kad J-Hope, Jimin, Jin, Junkgook, RM, Suga i V dobiju pauzu, jer rade izuzetno naporno, nekad čak i dok trpe bolove. Posle godinu dana rada, praktično bez pauze, oni će sad dobiti slobodno da odmaraju.

Jiminu koji vuče povredu ramena pauza će najbolje doći, a i većina drugih momaka većinu avgusta i septembra iskoristiće za odmor, kako bi malo napunili baterije. Ipak, čak i u toku leta, njih će viđati! Igra BTS World još uvek je aktuelna i proširuje se novim sadržajem, a oni će imati i još jedan nastup, zakazan za 11. avgust.

Sem toga, neki od momaka radiće na svojim projektima i snimati promoe, ali još jednom, fokus će im ipak biti na tome da se odmore i pokušaju da žive normalno koliko je to moguće, jer od oktobra kreće nova ludnica, rad na novom albumu i nadamo se najava veće turneje!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  BTS Army nastavlja da uništava Šaka Polumentu!

One thought on “Raspust: BTS ide na dvomesečnu pauzu, ali još ćemo ih viđati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.