Rasprodato za dan: Tinisti i V-loveri razgrabili sve “Tini” CDove u Srbiji, stiže nova količina!

IMG_0715

Tinisti i V-loveri generalno imaju mnogo razloga da budu ponosni na sebe jer su bukvalno svi primerci “Tini” CDa koji su došli u Srbiju rasprodati za manje od 24 časa!

Iako u pitanju nije velika količina, činjenica je da su CDovi u Srbiji jednostavno ne prodaju ovom brzinom pa su ljudi iz Universal Musica u šoku, iako smo mi i govorili da je ovaj veliki fandom zaista jako potcenjen! Ipak, isto tako oni su nam obećali da će nova količina CDova doći jako brzo o čemu ćemo vas obavestiti na vreme.

Ovakve stvari mnogo znače – mesecima smo se borili za šansu da V-loveri i Tinisti dobiju priliku da pokažu koliko ih ima i da su spremni da izdvoje novac za ono do čega im je stalo. Slažemo se da 2000 dinara nije malo, ali kad znamo da je ovo nešto za šta smo se toliko borili i da ništa ne može da zameni zvuk originalnog CDa, jasno je da je ovo za mnoge od vas najdraži poklon. Još jednom, kupovinom CDa utičete i na to da se poveća svest o popularnosti Martine i drugih zvezda “Violette” a onda je i nama lakše da pričamo sa organizatorima o koncertima.

Autor: Famoza.net
Foto: Nikola Dolapčev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Koliko njih ste uradili? Ovo je deset najpopularnijih kvizova na Famozi u 2016. godini!

6 thoughts on “Rasprodato za dan: Tinisti i V-loveri razgrabili sve “Tini” CDove u Srbiji, stiže nova količina!

  1. Aaa ja ne verujeem! Vec je sve prodato? Ovo je sjajno! To ce nam pomoci i oko koncerata i oko svega,ovo dokazuje koliko su Tinisti veliki i koliko vole svog idola,ovim se vidi koliko nas je!???

  2. Gde mogu da kupim One Direction CD po mogućnosti u Novom Sadu, a ako ne onda preko neke stranice?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.