Raskinuli Katy Perry i Orlando Bloom, ali nije kraj!

Katy Perry i Orlando Bloom više nisu par, potvrdili su njihovi predstavnici za medije. Međutim, kako god to čudno zvučalo, to ne znači da je njihova veza definitivno završena!

Katy i Orlando poslednji put su viđeni kao par pre samo dva dana, u ponedeljak ujutru po našem vremenu na zabavi Vanity Faira nakon Oskara a sad se u čudnom saopštenju navodi da oni prave pauzu. “Pre nego što se glasine otrgnu kontroli, možemo da potvrdimo da Orlando i Katy sad puni raspekta imaju svoj prostor i vreme.” Ovakve stvari viđali smo i ranije – recimo u slučaju Lady Gage i Taylora Kinneya mada Lady Gaga sad ipak ima novog dečka.

Kako mediji navode, Orlando i Katy su se veoma teško viđali s obzirom da oboje putuju po svemu. Orlando je tako mesecima bio u Kini gde je snimao film a zatim je vreme provodio u Africi na misiji UNICEF-a dok Katy promoviše svoj novi singl. Vrlo verovatno činjenica da oboje mnogo rade je i uslovila raskid.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Katy Perry

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Spremni? Danas u 18h počinje Famoza koncertna anketa, ovo su pravila i spisak zvezda za koje se može glasati!

2 thoughts on “Raskinuli Katy Perry i Orlando Bloom, ali nije kraj!

  1. Msm da ovo nije kraj za njih.Ako ista pomirice se kao sto su uradile mnoge zvjezde koje je razdvajala daljina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.