Radosne vesti: Justin Bieber će dobiti još jednu sestru!

Justinov otac Jeremy Bieber tek se oženio, a još srećnije vesti stižu sa njegovog Instagrama!

Na svadbi koja se dogodila ove nedelje na Jamajci, kojoj je prisustvovao i Justin Bieber zajedno sa Selenom Gomez, izabranica srca Jeremyja nije krila da joj je stomak porastao, a sada je Jeremy na Instagramu potvrdio o čemu se radi! „Moja divna žena i…“ napisao je Jeremy uz fotografiju trudne Chelsey, a čestitke u komentarima samo se nižu!

Chelsey je u drugom stanju već četiri ili pet meseci, a sudeći po rečima TMZ-a, beba je ženskog pola i upravo iz tog razloga je cveće na svadbi uglavnom bilo roze boje! Ovo će biti prvo zajedničko dete Chelsey i Jusovog oca koji već ima dvoje dece sa prethodnom ženom i Justina sa Pattie Mallette, a Chelsey takođe već ima jedno dete, koje se odlično slaže sa Jeremyjevom malom devojčicom!

My beautiful wife and….

Објава коју дели Jeremy Bieber (@jeremybieber) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Jeremy Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Milin blog: Pet slavnih ličnosti i moji utisci o njima ♣

One thought on “Radosne vesti: Justin Bieber će dobiti još jednu sestru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.