Rađa li se ljubav? Shawn Mendes i Camila Cabello ne prestaju s flertovanjem!

673af66e6e7b0e171df82a63c1f9ade0

Nema sumnje, između Shawna Mendesa i Camile Cabello iz Fifth Harmony sevaju varnice! Slavne mlade zvezde prijatelji su od ranije ali sad su počeli i da otvoreno flertuju pred svima!

Kako su trenutno na turnejama, njih dvoje nisu u prilici da se viđaju ali to ih ne sprečava šalju poruke jedno drugo preko društvenih mreža. Sve je počelo kad je Shawn noćas u dva ujutru poslao poruku, “Camila Cabello je najgora kad su u pitanju SMS poruke” a ona mu je onda odgovorila: “Postaću bolja kad ne budeš išao na spavanje u 10 kao neki deka!” Priča se onda nastavila pa je Shawn stalko dodao: “Haha, san je jako važan!”

Ipak, to nije bio kraj – Shawn nam se pohvalio kako uči španski i to od Camile lično. “Ponovo ću da učim španski” napisao je on a Camila je dodala: “Ne brini, brzo ćeš ga naučiti jer imaš NEVEROVATNU učiteljicu čije ime i prezime se rimuje sa Vamila Carmello”. Prošlost nas je već naučila da ovakve razmene između slavnih momaka i devojaka obično znače više od prijateljstva – nećemo biti iznenađeni ako to bude slučaj i ovog puta!

Pročitajte još  Camila Cabello moli za oproštaj zbog rasističkog ponašanja!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.