“Pustite me kod njih!”: Selena u sukobu sa obezbeđenjem, nisu joj dali da priđe fandomu! (video)

CoI7Q8QXgAAirpa

Selena Gomez avionom je doputovala na svoj koncert u Maleziju ali za razliku od drugih slavnih ličnosti koji nakon leta gledaju kako da što pre zbrišu sa lica mesta, pevačica i glumica ušla je u sukob sa obezbeđenjem pokušavši da se približi fandomu!

Na aerodromu Sel je dočekalo nekoliko desetina Selenatora a čim ih je videla, on je odmah zastala da se fotka sa njima, što je izazvalo nevolje sa obezbeđenjem. “Nema slikanja”, rekao joj je neko od radnika a Selena mu je poručila, “Ali one su bukvalno tu”, sugerišući da će sve potrajati vrlo kratko!

Obezbeđenje je svoju odluku pravdalo time da fandom stvara haos koji ne može da se kontroliše ali su na kraju očigledno popustili s obziro da nam stižu fotke upravo sa aerodroma gde Sel izgleda ima saveznike i među lokalnim policajkama! Raduje jako i što je Sel bila odlično raspoložena – pogledajte samo ova dva videa na kojima pleše i ne skida osmeh sa lica!

CoI3f58XYAADKjj

CoI3XlsXEAA3bU8

CoJUJ1KXgAAUzHh

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Taylor brine za Selenu: Nadam se da će shvatiti da joj ne treba Justin!

4 thoughts on ““Pustite me kod njih!”: Selena u sukobu sa obezbeđenjem, nisu joj dali da priđe fandomu! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.