Publika smatra da je “V Wars” bolji od “Vampirskih dnevnika”

Ian Somerhalder prošle nedelje predstavio je svoju novu seriju “V Wars”, a s obzirom da se i u njoj radi o vampirima, naravno da su odmah usledila poređenja. Iako su naravno dve serije totalno različite po svemu drugome, one mogu da se upoređuju po tome koliko su zabavne, a publika smatra “V Wars” boljim!

Ono što mnogi ne znaju jeste da je ova serija zasnovana istoimenom stripu u kome Dr Luther Swann (igra ga Ian) i njegov najbolji prijatelj Michael Fayne moraju da se suoče sa krizom koja podrazumeva da se ljudi lagano pretvaraju u vampire. Problem je što su oni na suprotnim stranama, pa dok se doktor bori da pronađe lek, Michael koji se pretvorio u vampira postaje njihov lider. Kako piše Tyla, komentari onih koji su odgledali celu sezonu su svi u fazonu: “Ovo je bolje od ‘Vampirskih dnevnika'” pa Ian može zadovoljno da trlja ruke!

Ipak, Netflix još uvek nije odobrio snimanje druge sezone, ali se očekuje da to bude urađeno tokom prve polovine naredne godine. Da li će to tako biti odrediće isključivo brojke, odnosno gledanost serije! Ian kaže da je dao sve od sebe, pa je nedavno pričao o tome kako je zbog serije završio u bolnici! “Ovo je prvi put da radi mako producent i radim nešto ovakvo. Nadam se da će vam se svideti. Dao sam bukvalno sve što sam mogao i to me je poslalo u bolnicu! Međutim, ovo je bilo neverovatno putovanje. Molim vas gledajte seriju i recite mi šta mislite o njoj”, pričao je on. Sem Iana, u seriji glumi i njegova supruga Nikki Reed, a on kaže da mu je posebno interesantno što što se oni u stvarnosti ponašaju kao zaljubljeni tinejdžerski par, a u seriji glume likove koji su stalno u sukobu! Jeste li gledali seriju?

Pročitajte još  Šta Ian Somerhalder misli o povratku "Vampirskih dnevnika?"

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.