Psy najavio novi singl “That That”, Suga (BTS) učestvovao u produkciji!

Psy je zvanično najavio svoj potpuno novi singl „That That“, koji će biti naslovna pesma njegovog predstojećeg celog albuma „Psy 9th“. On je inače danas objavio nekoliko tizera za predstojeći singl, koji producira Suga, član BTS-a. Pesma bi trebalo da stigne ovog petka (29. aprila), zajedno sa muzičkim spotom i ostatkom albuma.

U zasebnom tizeru Psy i Suga su govorili o tome kako su se prvi put upoznali i kako se osećaju sada kada su postali dobri prijatelji. „Kada upoznajem mlađe umetnike, ne želim da budem neko kome je teško prići“, rekao je Psy. „Suga nije bio samo moj junior u poslu, već se i zaista oseća kao prijatelj. Bilo je teško osetiti bilo kakvu razliku u godinama.”

U međuvremenu, Suga je primetio da je u početku bio „nervozan“ zbog rada sa Psyjem, jer je on mnogo godina stariji od njega i on je neko ko je tako poštovan u poslu. Međutim, dodao je da se zapravo osećao kao da radi sa prijateljem iz detinjstva, tako da je proces pisanja pesama bio mnogo zabavniji: „Postali smo na neki način najbolji prijatelji“, rekao je Suga.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Pad posle 1689 dana: "Gangnam Style" više nije nagledaniji YT video!

Foto: Instagram/Psy

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.