Prvi u regionu: Mudja stigao do milion pretplatnika, poljubac od Jane najbolji poklon!

Mudja već dugo vremena ima totalnu dominaciju kad je reč o popularnosti na YouTubeu a prethodnog vikenda postao je i prva ličnost iz regiona koja je dostigla miliona pretplatnika i samim tim dobija zlatno play dugme od ove kompanije!

Mudja je sve proslavio livestreamom a kad je brojka prešla milion, usledilo je veliko slavlje i naravno, poljubac od njegove devojke Jane Dačović koja je sve vreme bila uz njega. Interesantno, i ovaj livestream sigurno će preći milion pregleda! Mudja se povodom svega oglasio i na svom Instagramu gde je samo skromno poručio, “Hvala! Jedno veliko hvala svakome ko je podržao naš kanal. Pišemo istoriju i evo konačno i ta cifra od milion subscribera ! Uz vašu pomoc smo stigli na nešto neverovatno ?? Hvala na milionu!!! ??”

Nakon toga usledila je i nova fotka sa Janom koja ga je častila poljupcem! Mudja ima status dobrog momka i kad je reč o odnosu prema drugim YouTuberima, fanovima ali i nama kao medijima. Nadajmo se da i će drugi slediti njegov primer!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Mudja

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

2 thoughts on “Prvi u regionu: Mudja stigao do milion pretplatnika, poljubac od Jane najbolji poklon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.