Prvi put nakon priznanja: Tini Stoessel i Sebastain Yatra uživaju u romantičnom odmoru u Meksiku!

Hemija između Tini Stoessel i Sebastiana Yatre postala je i više nego očigledna nakon što su njih dvoje snimili najnoviji duet i spot “Cristina”, a do nedavno par je zvanično i potvrdio svoju romansu javnosti! Martina i Sebastian provode dosta vremena zajedno što se vrlo lako može primetiti po postovima kako fanova, tako i samog para, a izgleda da im je omiljena destinacija Meksiko u kome sada provode svoj odmor!

Tini i Sebastain provode svoj romantični odmor na plažama mesta Tulum u Meksiku gde uživaju na suncu i kupanju u okeanu, a ovo je ujedno i prvi put kada su u javnosti zvanično snimljeni kao par i to da se ne kriju! Tini možemo videti kako se sunča, a kako je već poznato mlada glumica i pevačica obožava da provodi što više vremena na suncu dok razmenjuje strasne poljupce sa svojim novim dečkom.

Par je u kasnim poslepodnevnim časovima napustio plažu i vratio se u svoj hotel, a ekskluzivne slike sa njihovog odmora nam upravo donosi magazin Hola koji ih je predstavio i kao glavnu priču novog broja njihovog izdanja!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Tini Stoessel izvela "Si Tu Te Vas" u duetu, pa se pridružila Luisu Fonsiju na sceni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.