Urnebesno: Prva slika Ariane sa BLACKPINK!

Sve više je dokaza da Ariana Grande sarađuje sa KPop bendom BLACKPINK, po sitnim detaljima koje svakodnevno otkrivaju, a Arianin producent Tommy Brown je nedavno bio u Seoulu gde se susreo sa devojkama iz BLACKPINK. Sada je i sama Ariana imala šansu da se “susretne” sa devojkama 🙂

Jennie, Lisa, Rosé i Jisoo ponovo su se našle na slici sa Tommyjem, a ovog puta ni Ari nije mogla da odoli, a da ne prokomentariše. Naime, na slici je Tommy napisao opis “Najnoviji član @blackpinkofficial, znam da sam vam omiljen”. Ari je na tu sliku komentarisala “ovo je najbolja slika koju sam ikad videla”, a na to dodala “molim vas i mislim molim vas…molim vas fotošopirajte me u ovo”.

I ispunili su joj želju 🙂 Sledeća slika na Tommyjevom Instagramu bila je sa Ari fotošopiranom u sredinu! Ariana je na tu sliku komentarisala “hvala vam bilo je lepo videti vas”.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Matija nam šalje svoj kviz posvećen Cat Valentine!

3 thoughts on “Urnebesno: Prva slika Ariane sa BLACKPINK!

  1. To je preslatko! Pjesma će sigurno biti hit i svi sa nestrpljenjem očekujemo njihovu saradnju!😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.