Propustiće nekoliko nastupa: Dove Cameron se oglasila nakon hospitalizacije!

Dove Cameron je nedavno doživela nesreću prilikom proba za “Clueless: The Musical” zbog koje je završila u bolnici, ali kako pevačica i glumica ima običaj da razgovara sa fanovima putem društvenih mreža i ni ovog puta nije bilo ništa drugačije, jer nije želela da ih ostavlja u brzi i neizvesnosti, pa im je objasnila šta se tačno dogodilo da je morala da ode u bolnicu!

Ona je postavila sliku na kojoj možemo videti karticu iz bolnice, a uz to nekoliko strana dugačkog pisma. “Zdravo, pitali ste me zašto sam poslata u bolnicu one noći i nisam želela da vas ostavim da čekate,” započela je Dove. Ona kaže da se nešto dogodilo sa gornjim delom njene kičme, okolnim nervima i vratom dok je igrala, da sada uopšte ne može da pomera vrat i leđa. “Biću dobro, samo moram da odmorim i ne pogoršam povredu nekoliko dana, što znači da ću propustiti nekoliko nastupa u mjuziklu “Clueless”,” dodala je ona. “Znam da ste videli nekoliko sjajnih nastupa sa ostatkom ekipe i to greje moje srce,” dodala je Dove, a onda je u drugom delu govorila šta ju je to ipak pomalo povredilo.

“Ono što ne zagreva moje srce je to što viđam okrutne poruke jer nisam u predstavi. Iako sam govorila da radim na sopstvenom zdravlju, dobila sam poruke da sam “uništila” nečije praznike ili da sam “toliko lenja” zato što “nismo mogli svi da ostanemo zajedno barem za još jedan nastup”, odnosno “kako me nije briga za fanove”. Prvo – U potpunosti razumem tugu i to što niste videli umetnika kojeg ste želeli. I ja sam fan umetnika takođe i u potpunosti razumem, zato što mi se ista stvar dogodila bezbroj puta,” započela je Dove drugo pismo.

Pročitajte još  Dove Cameron – Genie In A Bottle

Pevačica je dodala da kada kupujemo kartu, kupimo je zbog tog šoua, bez obzira da li će se određeni umetnik naći na sceni ili neće zbog zdravstvenih problema i da niko nije kriv zbog toga, jer smo svi ljudska bića. Želimo ti brz oporavak Dove!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Dove Cameron

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Dove Cameron: Ovo će biti velika godina za mene, nikad nisam bila srećnija!

2 thoughts on “Propustiće nekoliko nastupa: Dove Cameron se oglasila nakon hospitalizacije!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.