Propali svi planovi Little Mix, slede odlaganja!

S obzirom da se krizi vezanoj za korona virus još uvek ne nazire kraj, i Little Mix morale su da reaguju! Iako je ovo trebalo da bude verovatno najplodnija godina u njihovoj karijeri, devojke su shvatile da je taj san srušen, odnosno da će morati da se prilagode situaciji.

Kako piše RTE, televizija BBC koja je trebalo da emituje njihov talent šou “Little Mix The Search” odustala je od tih planova, makar privremeno. “U svetlu širenja korona virusa, posle mnogo razmišljanja, odlučeno je da se šou Little Mix odloži do daljnjeg. Nastavićemo da pratimo vesti i savete Svetske zdravstvene organizacije”. The Search je inače zamišljen tako da je nekoliko prvih epizoda koje prikazuju audicije snimljeno, a nakon njihovog prikazivanja, trebalo je da usledi živi deo gde bi se grupe takmičile za priliku da ih upravo Little Mix vode na svoju turneju! Da podsetimo, devojke su već ranije morale da otkažu snimanje novog spota, a čini se da je i njihova letnja turneja upitna!

Naime, devojke treba da imaju prvi nastup krajem juna, ali i najveći optimisti u ovom momentu mogu da kažu samo da ništa još uvek nije sigurno. Organizacija nastupa zahteva vreme, a devojke zbog kućne izolacije sad ne mogu da spremaju koreografije. Ukoliko do juna situacija ne bude drastično bolja, očigledno je da od letnje turneje neće biti ništa! U ovom momentu još jedino nisu ugrožene jesenje turneje, poput one koju recimo planiraju Marcus i Martinus, ali čak ni oni ne razmišljaju o datumima dok opasnost od virusa traje. Sve ovo verovatno će imati i jak efekat na izlazak njihovog novog albuma, jer u ovoj situaciji ne postoji način da ga one promoviše na pravi način. Nadajmo se da će svi imati strpljenja i razumevanja, jer znajući koliko njih četiri vole da rade, nema nikakve sumnje da će one sve ovo nadoknaditi!

Pročitajte još  Jesy Nelson otkrila - stiže novi LM album!

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.