Promene, promene: Upoznajte novi Instagram!

1462974074-screen-shot-2016-05-11-at-142320

Instagram se nije menjao već dosta dugo ali omiljena aplikacija najvećih zvezda i desetine miliona ljudi dobila je potpuno novu verziju!

Najočigledniju promenu predstavlja novi logo koji izgleda jednostavnije i sad je u modernijoj roze-žutoj boji sa par nijansi između. Ipak, bitnije od toga jeste što je bilo promena i kad pokrenete aplikaciju a sve sa ciljem da ona bude što jednostavnija za upotrebu. “Instagram zajednica je porasla u prethodnih pet godina i svakog dana objavi 80 miliona fotki i videa. Hvala vam što Instagram činite živim. Sve što radite način je da se još bolje povežemo”, stoji u saopštenju kompanije.

13162248_1799865210243261_694663534_n

Ako koristite Android ili iOS, nova aplikacija i ne donosi previše promena jer nema novih opcija niti filtera. Jedina razlika jeste što su plave i crne linije iz menija nestale tako da sve izgleda jednostavnije. Mi samo da podsetimo da je Famoza na Instagramu i da nas možete pronaći ovde

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kako izgleda 2019. godina Billie Eilish kroz Instagram postove?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.