Progonitelj upao sedam puta u kuću Billie Eilish, tek sad kažnjen!

Često se svi žale kako u našim društvima ništa ne funkcioniše i da su kazne za prestupnike premale, ali primer Billie Eilish govori nam da ni stanje u Americi nije puno bolje. Naime, tek nakon sedmog upada u njenu kuću, jedna poludeli obožavalac je dobio kaznu, mada je ona izuzetno blaga.

Naime, izvesni Prenell Rousseau ne samo da nije proveo ni dan u zatvoru zbog upada na tuđi posed i proganjanja, već mu je jedina kazna to što ne sme da priđe Billie i njenoj porodici na manje od 180 metara! Čak i ova zabrana važiće samo do 1. juna, kad se nastavlja saslušanje. Sve je inače počelo 5. maja kad je ovaj momak priveden zbog upada, ali je odmah nakon toga pušten.

U papirima do kojih je došao TMZ mogu se videti navodi Billie koja ističe da se njen 24-godišnii fan ponaša nenormalno i da je u njenu kuću do sad upao sedam puta. “Dok smo mi svi čekali da se pojavi obezbeđenje, gospodin Rousseau je bio na našem tremu, seo je i počeo da čita knjigu, da bi s vremena na vreme držao govore. Moj tata ga je više puta zamolio da samo ode, ali on je odbio to”, ističe Billie i dodaje da u pet od tih sedam slučajeva, fan nije nosio masku. Sve to upućuje da je njemu pre potrebna psihoška pomoć nego boravak u zatvoru ili još gore, da bude ostavljen na slobodi.

Pročitajte još  Famoza music chart #196 – Glasajte za pet omiljenih pesama!

Billie se strogo pridržava pravila karantina i čak je pričala o tome koliko joj to zapravo prija. Ona je učestvovala u nekoliko televizijskih šoua i čak nastupala, ali svaki put isključivo iz svog doma. Ona zajedno sa svojim tatom sprema novi šou, a usput verovatno razmišlja i o tome kako da nastavi turneju koju je morala da prekine posle samo prvih par koncerata u martu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.