Profesionalac: Taylor Swift tresnula na koncertu! (video)

Taylor Swift održala je u nedelju koncert u Nju Džersiju, a kiša je nemilosrdno padala toliko da je osim publici zadavala i njoj velike probleme!

Taylor se tako tokom izvođenja pesme “Call It What You Want” okliznula i pala na tur, ali se potom samo nasmejala i ustala. Na videu primećujemo i plesača koji je pored nje i umire od smeha, a ona gura, što ipak nije znak ljutnje već deo koreografije.

Tay će ovu noć ipak pamtiti po dobru, jer je postala prva žena koje na ovom mestu nastupila tri puta zaredom i to u tri dana! Plus, u publici je bio i njen dečko Joe Alwyn, iako su pojedini mediji pisali da su njih dvoje pred raskidom.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Taylor Swift je najplaćenija zvezda sveta!

4 thoughts on “Profesionalac: Taylor Swift tresnula na koncertu! (video)

  1. Nisu pred raskidom ona i Joe,, Joe bio u publici da je podrzava na koncertu a postoje i snimci istog ovog dogadjaja iz drugog ula i plesac je nogom sapleo tay

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.