Nastavlja se rat: Prodavnica jogurta tvrdi da nije dobila nikakvu donaciju od Demi!

Demi Lovato i sama kaže da je jako teško biti zvezda velika poput nje, ali moramo priznati da je uglavnom ona ta koja privlači probleme u svojoj karijeri. Ulazila je u otvorene sukobe sa velikom većinom zvezda, i često vrlo jasno iskazuje šta joj se sviđa a šta ne, čak i kad nije pitana za mišljenje, pa je to često više loše nego korisno. Naime, ona već danima vodi bespotrebnu bitku sa prodavnicom smrznutog jogurta oko njihove prodaje dijetalnih proizvoda, a sad se šire i priče koje uopšte nisu istinite!

Naime, Demi se putem društvenih mreža oglasila da kaže da joj smeta što prodavnica prodaje proizvode bez šećera i dijetalnu hranu, a na Twitteru i drugim platformama umešali su se i fanovi i protivnici Demi, pa se sve samo još više uzburkalo – najviše komentara svakako ismeva Deminu poentu jer naravno da ljudi žele da imaju u ponudi i proizvode koji su prilagođeni zdravijoj ishrani.

Novost vezana za celu dramu osvanula je na Instagramu The Bigg Chil prodavnice, kada su korisnici počeli da pišu i šalju slike ekrana u kojima prodavnica tvrdi da je Demi poslala njihovom timu donaciju. Ipak, ovi screenshotovi su zapravo lažni!

“Za sve koji su pitali: nismo dobili nikakvu donaciju od Demi i njenog tima, niti želimo ikakvu donaciju. Nismo napravili ni bilo kakvu promenu u našem meniju, još od ponedeljka i njenog ‘žao mi je, nije mi žao’ izvinjenja, nismo se čuli sa Demi. Nismo se čuli ni sa njenim timom, a sve poruke koje ispod vidite su lažne. Hvala za svu podršku” napisala je prodavnica.

Pročitajte još  Camila Cabello: Ja sam Lovatic, Demi mi je idol!

Oglasio se i Cary Russel, jedan od vlasnika The Bigg Chil: “Nisam mogao da verujem da bi mogla tako da nas napadne. Sve što je trebalo da uradi je da uzme telefon i pozove me, mogao bih s njom ljudski da porazgovaram i da nađemo rešenje, ali ona je samo došla da nas napadne i priča o stvarima koje nisu tačne” ispričao je vlasnik.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Nastavlja se rat: Prodavnica jogurta tvrdi da nije dobila nikakvu donaciju od Demi!

  1. Ne razumem šta se meša gde ne treba, hvala Bogu pa imaju to u ponudi za ljude kojima je to neophodno ili samo žele da se hrane sa manje šećera. To što radi je još gore i samo je unižava, preterana mršavost jeste problem i nije zdravo ali nije zdrava ni suprotnost koja može biti pogubna. Kako sebi dozvoljava ovo, nije mi jasno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.