Procureo spisak pesama i naziv trećeg albuma Tini Stoessel?!

Nekoliko nedelja pre nego što je trebao da izađe Tinin drugi album “Quiero Volver” na internetu je procureo spisak pesama koje su se trebale naći na njemu, međutim kako nije bilo zvaničnih potvrda pevačica, nismo baš mogli da budemo u potpunosti sigurni da li je sve to istina, ali se na kraju ispostavilo da jeste. Da li se istorija ponavlja? Poznato je da Martina uveliko radi na svom trećem albumu, tačnije da joj je u planu da nam ga predstavi u toku ove godine, ali niko nema predstavu kada bi to moglo da bude, kako bi album mogao da se zove ili izgleda, niti koliko pesama možemo da očekujemo na njemu!

Prema nezvaničnim informacijama, Tinin treći album nosio bi naziv “Recuerdo” i sadržao bi čak 15 numera, od kojih smo već imali priliku da čujemo šest pesama. Ako se ovo ispostavi kao tačno, Tini će nam opet predstaviti album koji je 95 procenata na španskom jeziku, gde su samo dve pesme na engleskom – “Hold On To Me” i “For The Record”. Ostale pesme koje su se našle na ovom spisku su: “Recuerdo”, “Fresa”, “22”, “Diciembre”, “Sualtate El Pelo”, “Oye”, “Viernes”, “Olvidarte”, “Siempre Fui Yo”, “Tuya”, “Aqui Estoy” i “La Cancion Mas Bonita Del Mundo”.

Pročitajte još  Sudar svetova: Lali Esposito i Tini Stoessel prvi put nastupaju zajedno!

Zanimljivo je da na spisku nema Tininog aktuelnog singla “Ya No Me Llames”, mada ne bi bilo iznenađenje da Tini ovog puta napravi i Deluxe verziju albuma (što do sada nije radila), pa da na nju uvrsti još neku pesmu koju je do sada snimila, makar kao duet. Sve ovo poprilično zanimljivo izgleda, a ni sama Tini ne krije da ovo vreme u karantinu provodi pišući pesme, učeći iste da svira na gitari i provodeći vreme sa svojom porodicom i bratom Franom. Kako se vama čini ova priča oko potencijalnog spiska pesma i naziva novog Tininog albuma?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Imamo dobitnicu "Tini"CDa i rekord: 18 tačnih odgovora za minut!

4 thoughts on “Procureo spisak pesama i naziv trećeg albuma Tini Stoessel?!

  1. Mislim da "Diciembre" nece biti ni na jednom albumu, to je samo poklon. Volela bih, ali mislim da ipak nece…

  2. Neke od tih pjesama su za novu seriju sa yatrom npr viernes i la cancion mas bonita del mundo

  3. Ya No Me Llames se NE nalazi na njenom kanalu pa mozda zato ga nema. Inace nije me iznenadilo sto su samo dvije na engleskom, ocigledno je da zeli da bude poznata samo u Juznoj Americi😕

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.