Fan teorije tačne: Procurela tracklista “Lover” albuma!

Dok uzbuđeno čekamo da izađe “Lover” 23. avgusta, za sada možemo uživati u tri pesme koje su već izašle – “ME”, “You Need to Calm Down” i “Archer”. Još jedna stvar koja je uzbudila fanove i dokazala da su fan teorije ipak bile tačne je lista pesama koja je procurela greškom pre neki dan.

Na listi se nalazi 18 pesama, a slučajno je objavljena od strane “Apple music” dva dana ranije, što je potvrdilo neke teorije, na primer da postoji pesma koja se zove “Cruel Summer”, zatim “London Boy”, koja govori o Harryju Stylesu, a “Miss Americana And The Heartbreak Prince” navodno govori o političkoj situaciji.

“Cornelia Street” je ulica u kojoj je Taylor iznajmljivala stan na Menhetnu dok je bila sa Joeom Alwynom i uključuje tekst “If I ever lose you I’ll never walk Cornelia Street again”. “Paper Rings” je navodno takođe posvećena Joeu i govori o braku.


Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Twitter

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Ed Sheeran: Taylor Swift stvarno ume da pretera!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.