Pročitajte Sugino pismo njegovoj bivšoj devojci!

Da li ste nekad pisali pismo svojoj ljubavi koja iz nekih razloga nažalost nije opstala? U toj situaciji su mnogi bili u svojoj mladosti, naročito u osnovnoj ili srednjoj školi, a isto je u srednjoj doživeo i voljeni član BTS-a, Suga! Suga je danas jedan od najvoljenijih momaka na svetu sa milionskim brojem fanova, ali dok je bio običan momak, i on je doživeo raskid i srce mu je bilo slomljeno kao i drugim momcima!

Suga je i dalje u potrazi za svojom srodnom dušom, a do tada, izašlo je njegovo emotivno pismo iz srednje škole o neuspeloj ljubavi: “Zdravo, stidim se što pišem radio stanici koju sam uvek slušao, ali naša profesorka korejskog nam je tražila da napišemo pismo koje može da se pošalje radiju. Odlučio sam da pišem o mojoj prošloj ljubavi.

Treća godina srednje škole, osetljivo doba da izjavimo da nekoga volimo. Ali to je bolna uspomena koja u mom srcu drži iskrena osećanja. Voleo sam jednu devojku kad sam bio u drugoj godini, jako sam stidljiv dečko i zato nismo pričali mnogo, ostali smo prijatelji. Vremenom sam shvatio da ne želim da budemo prijatelji, zato sam joj priznao osećanja i ona mi je nakon toga rekla da.

Bili smo zajedno ali problemi su nastajali jer sam stidljiv, nisam mogao prirodno da se ponašam s njom. Naša veza je bila vrlo čudna, nisam pokazivao istu brigu o njoj u vezi kao u prijateljstvu. Kad mi je predložila da ipak budemo samo prijatelji i prekinemo ovo, slomio sam se.

Pročitajte još  Policija istražuje: Nove pretnje Jiminu (BTS) da neće preživeti koncert u Los Anđelesu!

Trudio sam se da mislim kako bih mogao da poboljšam sebe i voleo bih da sam se ponašao drugačije. Da mogu da vratim vreme rekao bih joj ponosno da je volim, tretirao bih je bolje i učinio bih više za nju.

Kad mislim na sve ovo kajem se i uspomene me bole. Ako ona ikad pročita ovo, želim da se izvinim što sam je tako tretirao. Ja se trudim da na to sada gledam kao na dobru uspomenu. Hvala ti što si bila deo te uspomene” zaključuje Suga u pismu.

Suga je inače o svojoj sadašnjosti i životu generalno dosta toga izneo i na svom solo misktejpu “D-2” koji je izašao ovog proleća.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Kako se BTS bori protiv korona virusa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.