Probaj! Izašla je igra sa Demi Lovato i besplatna je!

DL_1500x1120

Lovatici od sad mogu da ponese Demi Lovato sa sobom u džepu jer je pevačica predstavila svoju igru pod nazivom Demi Lovato: Path to Fame i to za Android i iPhone!

lovato-1

Ova igra je urađena je na fazon igre Kim Kardashian: Hollywood što znači da za cilj imate da prođete put od totalnog anonimusa do svetske zvezde. Upravo u tome pomaže vam Demi koja će pevati s vama, davati vam savete ili vam pomagati kako da se obučete. Demika kaže da je vrlo zadovoljna kako je sve ispalo: “Želela sam da moj glas zvuči savršeno pa sam naporno radila sa programerima. Kako što moji Lovatici znaju, ja uvek pričam iz iskustva i takav je slučaj i ovde. Ovo vam pruža uvid u moj život.”

lovato-2

Igra je inače potpuno besplatna a verziju za Android možete skinuti odavde a za iPhone ovde Javite nam vaše utiske!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zvezde na društvenim mrežama: BTS prvi, Biebs im ponovo za petama!

4 thoughts on “Probaj! Izašla je igra sa Demi Lovato i besplatna je!

    1. Instaliraj BlueStacks app, to je besplatno, tu mozes da igras sve igrice koje zelis, a preko kompa igras. Besplatno je instaliranje programa na komp a i Demina igrica na toj aplikaciji. Ja igram na toj aplikaciji, kao da je mobitel, mozes sve da skidas sto zelis kao na mobitel, super je. Igrica takodjer, bas je super. Nadam se da sam pomogla bar malo. 🙂

  1. Nalazim se u Srbiji a kad odem na link koji ste dali kaže mi da nije dostupno u moji zemlji

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.