Priznanje zvezde “Teen Wolfa”: Da, gej sam i srećniji sam nego ikad!

which-teen-wolf-character-is-coming-back-for-season-5-who-will-come-back-for-teen-wolf-s-357069

Čak i najslobodnijim zemljama sveta mnoge zvezde u velikom strahu su da priznaju kako su gej a zvezda serije “Teen Wolf” Colton Haynes sad je priznao da ga devojke uopšte ne privlače već samo momci!

On ističe da je njegova najveća uloga to što je stalno glumio da niej gej. “I kad bih bio kući, morao sam da glumim. Ljudi koji vas osuđuju jer ste drugačiji ne shvataju koliko je teško glumiti 24 časa dnevno”, priča on za E! online. On ipak kaže da se sad mnogo bolje oseća. “Srećniji sam nego što sam ikad bio, zdraviji sam nego što sam ikad bio i samo mi je to bitno. Verujem da treba živeti život do maksimuma i kontorlisati svoju životnu priču.” Colton je prihvatio ono što jeste i što ne može da promeni – nadamo se da će to isto tako prihvatiti i javnost!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ne ide on nigde: Potvrđen povratak Dylana O'Briena u "Teen Wolf"!

One thought on “Priznanje zvezde “Teen Wolfa”: Da, gej sam i srećniji sam nego ikad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.