Priznale grešku: Lisa i Lena se vratile na TikTok!

Itekako smo bili u pravu! Pre manje od mesec dana pisali smo o tome kako se čini da Lisu i Lenu jako grize savest što su napustile TikTok, a potvrda je došla ovog četvrtka! Naime, devojke su se vratile na ovu društvenu mrežu i već vredno sakupljaju stotine hiljada pratilaca i objavljuju prve videe, piše Rtl.de!

Ne sumnjamo da je devojkama bilo jako teško da priznaju kakvu su glupost napravile kad su pre nešto više od godina dana otišle sa TikToka, iako su u tom momentu bile ubedljivo najpopularnije zvezde, sa 30 miliona pratilaca! Pitamo se kako će se sad devojke osećati ako ih neko podseti šta su tad sve napisale! Naime, u poruci koju su tad ostavile, a koja još stoji na njihovom Instagram profilu, one su bukvalno spalile mostove, i isključile svaku mogućnost da se jednog dana vrate!

“Imale smo dosta vremena da o tome razmislimo i odlučile smo da ugasimo svoj Tik Tok nalog. Osećamo da je vreme da se povučemo odatle, a novim stvarima ćemo se okrenuti samo ako ostavimo stare da bismo napravile prostora za nove. Odrastamo, naša interesovanja se menjaju, pa kao i način na koji želimo da komuniciramo sa vama. Sve to je uticalo na našu odluku, koju nismo lako donele”, stojalo je u poruci.

Pročitajte još  Lisa i Lena: Ne zvonite nam na vrata, nećemo izaći!

Devojke su se potom još dublje “zakopale”, jer su govorile loše o TikToku! Naime, kako su one objasnile u aprilu prošle godine, TikTok je navodno preopasan! “Mnogi ljudi samo objavljuju stvari bez razmišljanja, a ne znaju ko bi to mogao da vidi” rekle su one i podsetile da i stručnjaci tvrde da ova mreža ne štiti decu u dovoljnoj meri. Pa otkud onda promena? Lisa i Lena zvanično kažu da sad žele da razvesele svoju publiku u toku korone, kao i da TikTok sad bolji nego što je bio. Ipak, to ne deluje baš previše iskreno, pogotovu jer su isto tako pričale da su završile sa karijerom zvezda društvenih mreža i da će se sad posvetiti glumi. Pravi razlog je enorman skok popularnosti TikToka i činjenica da njihove filmske karijere i ne idu tako sjajno.

Nemojte nas pogrešno razumeti – Lisa i Lena su jako dobre devojke, a kad je reč o TikToku, bile su i ostale neprevaziđene, i nadamo se da će se brzo vratiti tamo gde su bile. Ipak, iz svega bi i mi i one trebalo da naučimo lekciju, a to je da ne odrastamo previše brzo i da biti zvezda društvenih mreža, naročito u njihovim godinama nije nešto što je sramota! To svakako ne misle Marcus i Martinus koji su još jednom pokazali koliko ih vole, pa su vest o povratku podelili na svoj Story!

Pročitajte još  Lisa i Lena: Mnogi naši fanovi su stariji od nas!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Priznale grešku: Lisa i Lena se vratile na TikTok!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.