Priznaju grešku: BTS se izvinili zbog problematične odeće

BTS je prethodnih dana bio na udaru javnosti u Japanu, ali i boraca protiv nacizma, a sve zbog odeće koju su momci nosili. Iako je teško poverovati da su namerno hteli da vređaju nekog, momci, odnosno Big Hit kao kompanija za koju rade, oglasili su se saopštenjem u kome iskreno žale zbog svega.

Da podsetimo, problem je nastao prvo nakon što je član grupe Park Jimin nosi majicu koja se tumači kao slavljenje bacanja atomske bombe na Japana, a drugi problem napravila je stara slika na koje vidimo momke kako nose nacističke simbole, što je najviše povredilo jevrejsku zajedinicu.

“Big Hit ne podržava bilo koju organizaciju koja promoviše politički ekstremizam, što uključuje i nacizam. Mi ne podržavamo ni rat ni upotrebu atomskog oružja”, stoji u saopštenju. “U vezi konkretnih problema koji su se pojavili, hteli bismo da ponudimo izvinjenja. U vezi majice sa atomskom bombom, ovaj incident nikako nije bio nameran, ali hteli bismo svakako da se izvinimo, ne samo što nismo sprečili nošenje takve majice, već i jer smo povredili nekog kome je nanet bol upotrebom atomskog oružja. Kad je reč o kapama sa simbolima koji liče na nacističke, ponovili bismo da ni to nije bilo namerno, ali se svakako izvinjavamo što smo naneli bol svima koji su patili zbog totalitarnog režima u prošlosti, kao i što nismo izvršili proveru odeće koju članovi treba da nose.” Lekcija je dakle naučena – nema sumnje da će BTS više voditi računa o svemu, naročito sad kad su sve oči sveta na njim!

Pročitajte još  Organizator nas uverio: BTS SIGURNO dobijaju ponudu za dolazak, samo od njih zavisi kad će doći!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Priznaju grešku: BTS se izvinili zbog problematične odeće

  1. Znalaa sam,oni su pametni i nikad ne bi namjerno povrijedili nekoga.A nisu ni samo oni krivi.Drago mi je da nema vise problema.

    Jedva cekam film sjutra😍🇰🇷🇰🇷👊🇲🇪

  2. Molim vas samo vi nemojte da objavljujete dal je neko kriv ili ne. Toliko godina sam u ovoj prici da je sve to udar na slavu i popularnost benda. Svako ko imalo zna bilo koju kpop grupu zna da nema nikakve veze sa ratovima i sirenjem losih stvari.. To sto im neko drugi nametne ne znaci da oni sami misle o tome.. Plus kruze price da su i fotosopom nesto napravili da bi ne znam sta postigli hejteri.Uprkos cinjenici da su napravili skandal Japan je zabranio i drugim grupama kao sto je Twice da gostuje u sou programu bez ikakvog skandala.. Problem je u Japanu koji ne dozvoljava aktivnosti u zemlji. Posle duzeg vremena Twice ce ipak gostovati tamo. Ali kolika je baza fanova tamo za bilo koju grupu nece moci da se odupru i morace Japan da popusti zbog mase ljudi koja voli kpop. Iako je Koreja bila pod Japanom godinama kao i pojedine druge drzave u Aziji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.