Pripremite se: Ovo su sve moguće varijante novog izgleda Harryja Stylesa!

1132467-44230I35633

Harry Styles pravi je mađioničar! Otkako je pre par dana skratio svoje duge lokne u humanitarne svrhe ali i radi filma “Dankirk”, njega niti jedan paparaco na svetu ne može da uhvati!

harry-styles-manip

harry-styles-manip-3

Dok čekamo da Harry pre ili kasnije konačno izađe iz kuće i pokaže nam kako sad izgleda, internet umetnici napravili su brojne fotošopove a gotovo je sigurno da će Hazza izgledati kao na jednoj od ovih slika koje su napravili. Neki su mu jednostavno skraili kosu sa strane a drugi su opet odlučili da ga kompletno podšišaju što nam se čini kao verovatniji scenario.

harry-styles-manip-short-hair

harry-styles-short-hair-mani-4

Naravno, teoretski je moguće da se Harry ošišao vojnički, dakle baš kratko zbog uloge ali sumnjamo da je preduzeo baš tako drastične mere. U kom od ovih izdanja biste najradije videli Harryja kad konačno kroči u javnost?

harry-styles-short-hair-manip-1

harry-styles-short-hair-manip-2

harry-styles-short-hair-manip-3

harry-styles-short-hair-manip-5

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter, Sony Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Strah od Cheryl: Liam se sad ustručava da zagrli Directionerke!

6 thoughts on “Pripremite se: Ovo su sve moguće varijante novog izgleda Harryja Stylesa!

  1. Izašlaa je njegova slika kao ošišan, i nije nijedna ova varijanta 🙂 Izgleda slično kao i pre, samo mu nije do vrata i ramena kosa, nego do ušiju. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.