Primetila uvredu: Lali u otvorenom sukobu sa mamom Tini!

Tini Stoessel i Lali Esposito godinama se u medijima predstavljaju kao rivalke, iako u stvarnosti nikad nisu bile u sukobu i čak su najavile da bi u budućnosti mogle da sarađuju. Ipak, problem je sad napravila Tinina mama Mariana a nakon što je podržala uvredljiv tvit na račun Lali, što je ona i primetila!

Naime, neko od Tinista na Twitteru je napisao, “Lali Esposito tvrdi da je odustala od pevanja u Buenos Ajresu zbog loše situacije u zemlji. Ja vam kažem istinu, ona ne može da ispuni ni kafić. Suoči se sa tim draga, lopove. Tini je ta koja poseduje talenat”, a Mariana je to lajkovala! Ono što je zanimljivo jeste da je Lali primetila ne samo tvit, već i Marianin potez, pa je uputila i odgovor!

“Baš me je dirnuo ovaj blagoslov RODITELJA”, napisala je ona, čisto da se zna da je ona sve videla! To je uslovilo pritisak na Marianu koja u svom odgovoru ističe da je u pitanju nesporazum! “Zdravo, pišem vam da vam kažem kako mi nije b ila namera da retvitujem. Ja sam to uradila jer sam videla sliku Tini kako pleše, a nisam pročitala komentar. Štaviše, mislim da je to što se kaže na Twitteru užasno. Nikad ni ne pomišljam ništa ružno o Lali. Izvinite, nisam tako mislila. Ne želim više problema između dva fandoma. Ne interesuje me to. Šaljem svima poljubac!”

Pročitajte još  Njihove laži: Tini i The Vamps u petak objavljuju svoj duet, poslušajte delić pesme!

Ovakve stvari se dešavaju, a jednom je i Tini bila akter nakon što je lajkovala tvit u kome se vidi kanta sa smeće u kojoj se nalazi album Lali! Ipak, ona je ubrzo primetila to obrisala poruku! Nadamo se da će Lali prihvatiti izvinjenje, jer zaista ne vidimo nijedan razlog zašto Mariana htela dramu u svom životu.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Lali

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Primetila uvredu: Lali u otvorenom sukobu sa mamom Tini!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.