Primetila ju je: Taylor Swift pozvala telefonom teško bolesnog fana!

Taylor Swift je uvek bila humana, i njeno neverovatno bogatstvo od preko 300 miliona dolara uvek je pomagalo fanovima u nevolji, a Tay je za bolesne fanove tu i kada nije potrebna donacija, već samo prijateljski razgovor i zagrljaj. Ovoga puta jedna teško bolesna devojka tražila je da je Tay makar pozove telefonom, što je ona rado učinila.

Naime, reč je o 22-godišnjoj Annie McMahon iz Jonkersa koja je već imala dve transplantacije pluća, a iako joj je treća transplantacija potrebna, njeno telo ne bi uspelo da je podnese, tako da je Annie sada još uvek u bolnici i pitanje je da li će izaći. „Njen životni san je da upozna Taylor, zato tagujte Taylor Nation u komentarima“ započeta je akcija, a Tay je uspela da primeti Annie i da je pozove telefonom!

„Bila sam jako nervozna zbog toga jer ne znam šta bih rekla nekome kome se divim, kao da sam razgovarala sa nekim koga znam čitav život“ rekla je Annie – nadamo se da će se Annie izboriti sa bolešću i da će jednog dana zagrliti Taylor i uživo.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Calvin Harris se pomirio sa Taylor Swift, više neće snimati albume!

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.