Previše je dobar: Niall obradovao Directionere koji su mu blokirali kuću!

niall-horan-fan-frenzy-at-heathrow-airport-02

One Direction provode ovaj vikend u Irskoj a to su naravno neki Directioneri zloupotrebili kako bi smarali njegovu porodicu odnosno blokirali pristup njegovoj kući!

Iako ovakvo ponašanje fandoma ne podržavamo, Niall Horan odlučio je da im ipak usluši želju pa je izašao iz kuće i fotkao se sa njima, valjda kako bi ih naterao da se konačno raziđu. Ipak, sve ovo povređuje deo Directionera koji tvrde da nikad ne bi ovako smarali svoje momke. “Ljuta sam što se Niall slika sa fanovima koji ga čekaju ispred porodične kuće. Žao mi je ali oni to ne zaslužuju. Uopšte ga ne poštuju”, objavljuje uticajni 1D Tviter nalog, The1DHotSeat. “Radije ih nikad ne bih srela umesto da im čučim ispred kuće. Mene bi bilo sramota. Momci zaslužuju malo privatnosti.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Još jedno fenomenalno izvođenje "This Town": Niall se odlično snalazi kao solista!

3 thoughts on “Previše je dobar: Niall obradovao Directionere koji su mu blokirali kuću!

  1. I mene bi bilo sramota. Pa bolje da ih nikad ne upoznam nego da se oni i njihove porodice ljute na mene jer im rušim privatnost

  2. Mene ne bi bilo 🙂 Ipak oni su stigli dotle gde jesu zbog istih tih fanova :3

  3. Slazem se. Treba da se stavimo na njihovo mesto pa da vidimo kako bi se mi osecali tada. Ne bih volela da im rusim privatnost i povredim pa da se ljute na mene. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.