Preterano? Camila Cabello uporedila borbu svojih roditelja za goli život sa svojim odlaskom iz Fifth Harmonyja!

Dok devojke iz Fifth Harmonyja više uopšte ne žele da pričaju o Camili Cabello i njenom odlasku iz benda, Cam sa druge strane ne izbegava tu temu a sad je poručila da sebe smatra herojem jer je donela takvu odluku.

Camila kaže da je odlazak bio veliki rizik ali da je ona shvatila da to mora da uradi. “Sve kroz šta je prošla moja porodica me je nateralo da drugačije posmatram život. “Moji roditelji su došli u Ameriku bez novca, bez prijatelja bez mesta za život. Ništa. Zato sam i ja razmišljala, ‘Nisam srećna gde sam sada. Ne znam šta će se desiti u budućnosti ali ja ovde ne mogu da ostanem. Uvek je samo trebalo skupiti hrabrosti” ističe ona.

Da li je baš za porediti borbu za goli život Camilinih roditelja i njen odlazak u solo vode s obzirom da je Camila iz Fifth Harmonyja otišla kao najpoznatija članica benda, sa mnogo novca i odličnim vezama u muzičkoj industriji? Ipak, hajde da njenu priču shvatimo kao način da nam kaže da treba da se borimo za sebe i da načinimo promenu kad nismo srećni umesto da samo gunđamo i ne radimo ništa.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Camila Cabello: Samo je jedan način da otkrijete ko su vam lažni prijatelji!

3 thoughts on “Preterano? Camila Cabello uporedila borbu svojih roditelja za goli život sa svojim odlaskom iz Fifth Harmonyja!

  1. Famozo, poslala sam vam email o grupi "MMers forever" na Whatsappu na temu Fan Action. Da li ste ga dobili?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.