Preokret u seriji “Pretty Little Liars”: Spencer i Caleb uskoro postaju par?!

maxresdefault (1)fff

U SAD je ovih dana emitovana prva epizoda druge polovine šeste sezone popularne mistery serije, koja će, saznajemo, obilovati brojnim iznenađenjima!

Budući da se nove epizode serije “Pretty Little Liars” dešavaju pet godina nakon događaja opisanih u polusezoni koja se završila u avgustu prošle godine, očigledno je da će stvari sad biti prilično drugačije, a kako nagoveštava glumica Troian Bellisario, u budućnosti bi moglo da dođe i do totalno neočekivane romanse između njenog lika Spencer i slatkog Caleba: “Iako bi, naravno, svaka devojka pobesnela kad bi saznala da je jedna od njenih najboljih drugarica u šemi s nekim u koga je bila zaljubljena u srednoj školi – to bi predstavljalo veliku izdaju – niko ne zna kako će se ti ljudi ponašati za pet godina. Oni su sad potpuno drugačiji jer su u međuvrenu sazreli i stekli mnogo iskustva.”

Pogledajte klip koji najavljuje drugi deo šeste sezone “Slatkih malih lažljivica”!

Autor: Famoza.net
Foto: Warner Bros. Television

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tea nam šalje prvi "Pretty Little Liars" kviz!

3 thoughts on “Preokret u seriji “Pretty Little Liars”: Spencer i Caleb uskoro postaju par?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.