Prelepo: Pogledajte Janine crteže na jaknama!

Famoza od samog početka pokušava da dovede mlade zvezde u naš region, a osim toga uvek smo tu da podržimo i vaše kreativne ideje i radove koji su inspirisani zvezdama koje pratite u nadi da će i oni to primetiti. Jedan od novih sjajnih radova pristigao nam je od naše čitateljke Jane koja se dosetila da svoj talenat za crtanje iskoristi za oslikavanje jakni!

Jana nam se javila putem Instagrama u želji da i vama i nama predstavi svoj rad koji je inspirisan radom mlade umetnice iz Velike Britanije koja je imala priliku da izradi originalnu i unikatnu jaknu sa motivima “Thank U, Next” pesme Ariane Grande. Jana je tako izradila Arianin portret iz spota “7 Rings” i kaže da je ovo samo početak, kao i da će biti novih radova inspirisanih mnogobrojnim zvezdama.

Mi moramo dodati da je Janin rad sjajan i da će nam biti drago da predstavimo i njene naredne radove! Kako biste pogledali kako sve to izgleda, možete posetiti Janin Instagram profil @uniqueartyy.

Rubrika My Art mesto je gde u potpunosti možete da iskažete svoj talenat, bez obzira da li volite da crtate, pišete, pravite zanimljive videe ili bilo šta drugo što je kreativno! Predstavite nam sebe i svoje radove a sve to pošaljite na našu adresu [email protected] a za subject stavite My Art. Vaša dela predstavljaćemo redom kojim nam budu dolazila a vas ćemo e-mailom uvek obavestiti kad ćemo ih to tačno objaviti! Ukoliko šaljete crteže, vodite računa da ih bude barem tri!

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Devojka koja je preživela teroristički napad u Mančesteru kaže da ju je Ariana izneverila

11 thoughts on “Prelepo: Pogledajte Janine crteže na jaknama!

 1. Pre svega,svaka cast Famozi,celoj redakciji!Uspevaju da za svakog od nas odvoje vreme i posvete malo pažnje našem radu i zalaganju!Zbog toga sam već godinama unazad veran citatelj,i tako će i ostati sve dok je Famoza ovakva kakva je,a uverena sam da se neće promeniti!
  Hvala na podršci,uvek ste tu za nas!❤️

 2. Ja nemam riječi! Ovo je predivnoooo!!!! Svaka čast!!!!!❤❤❤❤❤❤❤

 3. Prelepo je, vidi se da je izradjeno uz puno zalaganja i ljubavi, odusevljena sam

  1. Hej…pre svega tebi želim da se obratim,jer sam uvek bila i uvek ću biti Belieber na prvom mestu😃Svakodnevno pratim Famozu,čitam komentare,a gotovo da nema tvog komentara sa kojim se ne slažem,haha,apsolutno delimo mišljenje za aktuelnu temu o Jailey❤️
   Hvala ti,možeš pratiti moj rad,pa će,nadam se,uskoro biti i Justina na nekoj od jakni!

 4. Wow,stvarno mi znaci❤️Hvala na komplimentima,prati moj dalji rad,možda nekada bude i Karol!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.