Prelepe: Ariana Grande i Gigi Hadid su zvezde nove Reebok kampanje!

Reebok je baš pogodio kad je angažovao Arianu Grande, a uz nju tu je i još jednom veliko ime – Gigi Hadid. Njih dve su zvezde nove kampanje pod nazivom “Be More Human” koja ohrabruje ljude da iskoriste svoj potencijal mentalno, fizički i društveno.

Reebok je kreirao deset različitih majica u limitiranim serijama a svaka sadrži poruku jedne od žena koje su uključene u kampanju. Najlepše od svega, sav prihod od prodaje ide kao pomoć za dve organizacije koje se bore za ljudska prava! “Biti više čovek znači prihvatati sebe koliko je to moguće i evoluirati. To se nikad ne završava”, kaže Ari.

Nema sumnje da će Gigi, a naročito Ari doprineti tome da se ova kolekcija brzo rasproda i postigne svoj osnovni cilj, a mi možemo samo da konstatujemo da slike koje su pred nama izgledaju prelepo!

Autor: Famoza.net
Foto: Reebok

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Dominik nam šalje test ličnosti za Arianatore: Da li si "Break Free" ili "Problem"?

4 thoughts on “Prelepe: Ariana Grande i Gigi Hadid su zvezde nove Reebok kampanje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.