Prekršili dogovor: Selena Gomez jako razočarana kako je ispao editorijal za Elle!

Selena Gomez otvorila je dušu za novo izdanje američkog časopisa Elle, ali se posle toga vrlo brzo oglasila na svom Instagramu gde je objavila tonu fotki ali i dugačak komentar o tome kako je razočarana ponašanjem ovog magazina.

Sel kaže da joj je najteže jer je pričala skroz otvoreno iako joj je to jako teško, a da je sve to iskorišćeno na neprimeren način. “Što sam starija, to više želim da se čuje ono što kažem. Ideja mog interjvua je bila trostruka – da govorim o humanitarnom radu, novoj kolekciji za Coach i novoj muzici. Jasno mi je da će ljude uvek interesovati i lični život. Jako sam srećna što sam u ovoj poziciji i uvek ću tražiti način da pomognem drugima. Sve to dok uživam u svetu muzike, mode, filma i učenju o svet”, piše ona između ostalog.

“Meni je jasno da reporteri žele da zadobiju pažnju čitalaca, ali uvek ću se truditi da to što izađe u javnost bude moja istina. Tužna sam, ali nisam iznenađena. Znate mene i moje srce. Takva sam. Zato ću ja objaviti neke od fotki iz kolekcije nastale tokom humanitarnog rada za organizaciju A21. Moj srce. Možda i promenim moje stihove jer ćete ih uskoro svi čuti. Mnogo vas volim Selenatori, do meseca i nazad.”

Pročitajte još  Snima se i spot: Selena Gomez najavljuje pesmu sa DJ Snakeom i Cardi B!

Ukratko, Seleni se ne dopada što je sva priča o njenom humanitarnom radu jako skraćena, kao i što je magazin odbio da objavi njene fotke sa tih akcija. Takođe, čini se da je Elle bez njene dozvole objavio nezavršene stihove nove pesme. Ipak, istina je da ovo nije ništa novo, i Sel je toga svesna, pa se nadamo da se ne potresa previše oko toga. Ipak, primetićete da je na slici ispod tagovala Elle, želeći da urednici pročitaju njene reči.

Alright. Speaking from my heart for over an hour to someone who puts those thoughts into paid words can be hard for me. The older I get the more I want my voice to be mine. This is all apart of my work within an industry that’s been around longer than all of us have been. The purpose of my interview was three fold. My work with A21, my new collection with Coach, and some new music. As I’m aware there will always be interests in one’s personal life because that’s the pace of our ‘social’ generation. I’m grateful for my position and I will always find ways to make my job more about others and giving back— all while having the best time with my music, fashion, film and my love for learning about the world that I’m eager to tap into more and more. Church is a name for something far more personal. There’s always agenda seeking information on such a subject and I understand why. Rarely do I mention church (and I didn’t) but I’ll always feel comfortable talking about my values and beliefs. I respect that from everyone and anyone. I understand that reporters are working to grab the attention of a reader, however I will always work to ensure that what is public represents my truth. I’m a bit bummed but rarely surprised. Y’all know me and my heart. I can’t help it. So I’ll post some of MY photos from the collection and work with A21. My heart. And maybe edit my actual lyrics as you will all hear it soon 😊 I love you guys to the moon and back. For more information on the work I do with A21 please, please visit link in my bio. So much more on that soon!

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ivana nam šalje svoj veliki kviz o Seleni Gomez!

5 thoughts on “Prekršili dogovor: Selena Gomez jako razočarana kako je ispao editorijal za Elle!

  1. Stvarno mi je žao da se tako osjeća. Oni su stvarno trebali da napišu ono što je ona rekla, jer je njoj užasno važan dobrotvorni rad🖤🤧

  2. Ovo nema veze sa ovom temom, ali Famozo poslao sam vam blog pre 3 nedelje i pitam se kada cete ga objaviti?

    1. Hej Luka! Sve je u redu, redovno objavljujemo blogove ali ih ima dosta, hvala bogu 🙂 Svi će doći na red, ne brini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.