Praznik lepote: Kendall Jenner i sestre Hadid dominirale na ovogodišnjem Victoria’s Secret Fashion Show!

Pojaviti se na Victoria’s Secret Fashion šou je najveće dostignuće u svetu manekenki, a Kendall Jenner uspela je to da postigne za samo tri godine! Naravno, ona je svoje pojavljivanje maksimalno iskoristila, pa se uz sestre Hadid, najviše priča upravo o njoj!

Kendall je na šou došla maksimalno pripremljena, jer je u neverovatnoj formi! Iako ovakav događaj ume da bude veoma stresan zbog izuzetno visokih standarda, čini se da je Kendall uradila najbolje i samo uživala u trenutku!

Čini se da su sestre Hadid takođe bile super raspoložene, jer su konačno obe bile na modnoj pisti. Ovo je bio povratak za Gigi koja 2017. nije učestvovala jer nije dobila vizu za ulazak u Kinu! Bella je ipak bila heroj dana, jer manekenka još od 2012. pati od lajmske bolesti, ali kaže da se danas oseća snažnije nego ikad. Sem toga, nju je iz publike bodrio novi-stari dečko, The Weeknd.

Ovaj šou pamtićemo svakako i po muzičkim nastupima zvezda poput Shawna Mendesa, ali i tome što je svoje 19. a ujedno i poslednje pojavljivanje imala legendarna manekenka Adriana Lima koja se oprostila u suzama!

Autor: Famoza.net
Foto: Getty

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ana nam je spremila kviz o Shawnu Mendesu!

5 thoughts on “Praznik lepote: Kendall Jenner i sestre Hadid dominirale na ovogodišnjem Victoria’s Secret Fashion Show!

  1. Vi znate da Kendall I sestre Hadid nisu jedine manekenke pa da ih stavljate u naslov i tekst?Ovo je bio poslednji show za Adrianu Limu,a one su najbitnije?Iskreno nisu no dominirale,bedan hod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.