Praznični poklon za fandom: Katy Perry predstavila zanimljiv spot za singl „Hey Hey Hey“!

Katy Perry se osvrnula na uspone i padove iz ove godine, i odlučila da godinu zaokruži pesmom koja odiše velikim samopouzdanjem – „Hey Hey Hey“ sa albuma „Witness“ dobio je svoj video!

„Nakon svih uspona i padova koje sam imala, a bilo je i jednog i drugog jer život je jednostavno takvo putovanje, odlučila sam da godinu završim trijumfalnom pesmom. Ovo je jedna od mojih omiljenih pesama i ona me uvek ohrabruje da se borim i učinim da vi osetite isto u sebi“ izjavila je ona o spotu za „Hey Hey Hey“ i odabiru novog singla, za koji je odlučila da igra kraljevsku ulogu iz 18. veka.

„Osvrćem se na godinu koja za mene predstavlja pobedu, i sve što sam osećala su sreća i zahvalnost. Nikada nisam ovoliko volela svoje KatyCatse, i to podjednako one koji su bili tu uz ’I Kissed A Girl’ ali i one koji su se priključili u vreme ’Swish Swish’“ ističe Katy. Kako vam se dopada spot?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Katy Perry

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Katy Perry priznaje: Taylor Swift i ja nismo tako bliske!

3 thoughts on “Praznični poklon za fandom: Katy Perry predstavila zanimljiv spot za singl „Hey Hey Hey“!

  1. A i spot je bas dobar i simpatican. Svidja mi se sto je svoja i to sto radi za svoje fanove!

  2. Ps. moglu biste posle praznicninih pauza da stavite ovu pesmu na glasanje, famona music chart. Mnogo mi se svidja pesma! Hvala unapred!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.