Pravi haos: Leigh-Anne dobija žalbe na buku u izolaciji!

Članice Little Mixa trenutno su u izolaciji, a zbog nemogućnosti da izađu iz kuće one su novi prilog za radio emisiju sa Romanom Kempom “The Night Before Capital Breakfast” odradile preko video poziva. Sa voditeljem devojke su podelile šta najviše vole da rade u toku izolacije, a taj razgovor ih je poveo u čudnom smeru.

Devojke su izjavile da vole da puštaju glasnu muziku, a Leigh-Anne je usput rekla da je čak dobila i žalbe od komšija zbog buke. “Mogu li samo reći, ja sam čak imala i pismenu žalbu zbog buke”, rekla je pevačica, na šta joj je koleginica Jade dodala “Da…tvoja muzika uvek trešti”. Ali Jade se tu nije zaustavila, već je nagovestila i da je Leigh-Anne i ranije imala “problema sa bukom” dok su devojke bile na turneji, aludirajući na to da su ona i njen dečko Andre Gray bili možda malo preglasni u večernjim satima “Da, svi mrzimo da budemo u sobi pored Leigh-Anne na turneji jer znamo da će muzika da trešti celu noć, još ako joj je dečko tu…”

Leigh-Anne se na ovu izjavu posramljeno nasmejala, kao i voditelj. Što se tiče ostalih članica Little Mixa, neke od njih su u izolaciji sa partnerom dok su neke izabrale da se zatvore same. Jesy Nelson, iako je u vezi sa rijaliti zvezdom Chrisom Hughesom, rešila je da se odvojeno izoluje, a on je zatvoren sa svojim cimerom. Ne zna se još uvek da li par ima ikakvih problema ili su jednostavno izabrali “lakšu opciju” dok traje pandemija. Perrie Edwards smo već mogli da vidimo sa dečkom Alexom Chamberlainom kako luduje u svom domu, na videu koji je postao viralan i sada ima nekoliko miliona pregleda.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Nikolina nam šalje veliki Little Mix kviz!

Foto: Capital FM

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

One thought on “Pravi haos: Leigh-Anne dobija žalbe na buku u izolaciji!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.