Prava sapunica: Jesy Nelson se pomirila sa dečkom!

Jesy Nelson je posle vrlo kratke veze raskinula sa rijaliti zvezdom Chrisom Hughesom, a mediji su tad prenosili kako je pevačica bila prilično nezainteresovana, pa je ona donela odluku da je kraj. Ipak, samo nekoliko dana kasnije, situacija se promenila iz korena, pa su njih dvoje ponovo zajedno!

Mediji su takođe prenosili da je Chrisu bilo baš krivo zbog tadašnjeg raskida, ali da mu je Jesy objasnila da se to moralo desiti. “Ona mu je objasnila da mora da zaštiti sebe i svoju karijeru, pa da je nastavak njihove romanse u stvari veliki rizik”, pisao je The Sun.

Međutim, Jesy je izgleda zaboravila svoje sumnje i brige, pa je par proveo vikend zajedno u Dablinu, odakle potiču i slike koje vidite. I The Sun ističe da je ovo baš iznenađenje. “Bio sam jako iznenađen da sam ih video opet kao par. Negde oko 16h su se prijavili u hotelu i delovali su vrlo zaljubljeno, grlili su se i ljubili. Stvarno se činilo da su se baš zatreskali”, tvrdi jedan radnik hotela u kome su oni odseli.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Najbrži nastup ikad: Pogledajte kako je Little Mix izveo devet pesama u minuti! (video)

One thought on “Prava sapunica: Jesy Nelson se pomirila sa dečkom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.