Prava istina: Landon Clifford oduzeo sebi život

Pre nekoliko dana, šokirala nas je vest da je jutjuber Landon Clifford preminuo. Tih dana govorilo se da je nesrećni momak imao neku vrstu povrede mozga, ali kako se ispostavilo istina je mnogo mračnija. O tome je pričala njegova supruga Camryn Clifford.

Camryn je skupila neverovatnu hrabrost i govorila o svemu što se desilo. Ona je tako otkrila javnosti da Landon nije baš bio takav kakvim smo ga viđali pred kamerama. Kako ona navodi, on je bio psihički bolestan i mučio se sa anksioznošću i depresijom. Kako ona kaže, sve je počelo kad je zatrudnula po drugi put, iako navodi i da je Landon jako želeo to dete. Kao rezultat svega, Landon je išao kod psihijatra od koga je i dobio lekove. Međutim, to je stvorilo samo još veće probleme, prenosi E! Online.

Naime, lekovi koje je on koristio stvaraju zavisnost, pa ih je koristio u prevelikim dozama. Kad im se rodila ćerka, Delilah, oboje su upali u krizu, pa su čak jedno vreme živeli odvojeno. Ipak, ubrzo stvari su počele da se vraćaju u normalu. Landon se rešio svoje zavisnosti, a njih dvoje počeli su ponovo da snimaju. Međutim, 13. avgusta sve se zauvek promenilo.

Kako se priseća, Camryn je taj dan otišla na ručak i u šoping sa drugaricom. Kad se vratila, videla je Landona koji je delovao srećno, i sve je teklo kako treba. Međutim, uveče je Camryn osetila da nešto nije u redu. Landon je odjednom počeo da se izvinjava za sve što je uradio i samo je krivio sebe, a ona je uzvratila da mu ništa ne zamera i da ga puno voli. Landon je tad otišao da se kupa, što inače radi svake večeri pred spavanje. Međutim, ni pola sata kasnije, on se nije vratio. Kad je Camryn otišla da ga obiđe, primetila je da je kupatilo prazno. Nakon toga, tražila ga je svuda po kući i pronašla obešenog u garaži.

Pročitajte još  Preminuo 19-godišnji jutjuber, ostavio dvoje dece iza sebe

Samim čudom, on je bio živ pa je prevez u bolnicu gde je preminuo oko pet dana kasnije. Landon nije ostavio oproštajno pismo, što sugeriše da on uopšte nije planirao da se ubije, a i Camryn to misli. “On je bio impulsivna osoba, radio je stvari bez razmišljanja. Stalno se osećao krivim. Ja sam slomljenog srca. Naša ćerkica je zbunjena. Bez njega nam sigurno neće biti bolje.” Na kraju, ona dodaje da samoubistvo nikad nije rešenje, odnosno da ono samo pravi pakao od života onima koji ostaju. Nadamo se da napaćena Landonova duša počiva u miru.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Latest posts by Vladimir (Famoza.net) (see all)

Pročitajte još  Preminuo 19-godišnji jutjuber, ostavio dvoje dece iza sebe

One thought on “Prava istina: Landon Clifford oduzeo sebi život

  1. iz naslova sam procitala samo clifford i za malo dobila napad panike misleci da je vest o michaelu iz 5sosa ali hvala bogu nije … svakako mi je mnogo zao landonove porodice i nadam se da ce on pocivati u miru <33

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.